Inspirasjon

Oralsexguide til henne!

De fleste menn liker å få oralsex. Her er noen tips som gjør opplevelsen enda bedre for dere begge.Grunnteknikken er å dekke tennene med leppene og ha munnen formet som en O. Leppene skal være løse og bløte, ikke stramme. La en hånd gripe om skaftet og la munnen gli over og så langt inn du klarer. Bli i den stillingen et par sekunder, for så å skli sakte tilbake. Oppnå øyekontakt og fjern munnen et øyeblikk. Deretter gjør du det samme igjen. Fortsett å skli opp og ned. Bruk tungen for å tilføre fuktighet. Bruk også tungen på toppen av penisen, på sidene og nedover. Vri i tillegg litt på hånden når du flytter den opp og ned.

 

Vanlige spørsmål omkring oralsex:

Skal jeg suge?
Neida, det kan til og med være ubehagelig for ham, så bare gli opp og ned eller ut og inn med munnen. Kom gjerne med sensuelle lyder, det er opphissende.

 

Hvordan slutte å brekke seg?
Vurder å bytte stilling. Finn en som gjør det mer komfortabelt for deg. Sitt for eksempel på sengen mens han står foran deg. Da kan du lettere beregne hvor dypt han støter inn i munnen din. Eller du kan stå på knærne foran ham.

 

Hva gjør vi med hendene?
Ikke la ham holde hendene på hodet ditt og dytte det opp og ned. Bruk imidlertid dine hender i tillegg til munnen for å stimulere ham. Hold en hånd rundt skaftet på penis for å ha kontroll, og den andre som en forlengelse av munnen, ved å skli opp og ned på penis.

 

Må jeg ha hele penisen i munnen?
Nei, Deep Throat var en pornofilm. I virkeligheten er det vanskelig å få til dette uten å brekke seg eller kveles.

 

Hva gjør jeg hvis munnen er tørr?
Ha litt romtemperert vann, champagne, vin eller lignende ved sengen. Eller hva med smakstilsatt glidemiddel, honning, krem eller is?

 

Hva gjør jeg når han nærmer seg klimaks?
Hold en fast rytme og endre ikke plutselig denne. Når han nærmer seg, øker du tempoet og trykket. Etter orgasmen slutter du. Da er området følsomt, akkurat som hos kvinner.

Kilde: askmen.com, love.ivillage.com, Tracey Cox

1 thought on “Oralsexguide til henne!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *