LYST

Ukens produkttest er om brettspillet «Lyst». Et spill du kan nyte med din kjære…

Dette er spillet med stor S. Overrask din elskede med deilig mat, kanskje litt vin, og dette spillet som dessert, og det er ingen tvil om at kvelden blir en suksess.

LYST er et fortreffende navn på dette spillet. LYST gjør faktisk så man får lyst. Det er utrolig pirrende å spille det sammen med partneren. Kombiner da gjerne «actionkort» og «fantasikort»! Men det kan også med hell spilles sammen med vennepar. Bruk da «fantasikort» *s*. Det finnes også blanke kort, så man kan finne på ting selv. Dette spillet kan spilles om og om igjen, og blir aldri oppbrukt. Lykke til!!Lystspillet

 

 Les mer og kjøp spillet her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *