Kjæresten din er på vei over og du vil forsikre deg om at dere får en uforglemmelig og perfekt kveld. I følge en amerikansk nettside er det enkelte ting du bør huske på å ha i nærheten, for å unngå å stadig måtte avbryte sengekosen.

 

1. Stearinlys
Tenn noen store stearinlys på soverommet. Mange kvinner foretrekker å slukke lyset når moroa skal begynne. Med noen stearinlys i rommet kan du likevel nyte synet av kroppen hennes, samtidig som det skaper en fin stemningen. Hva med et lavendellys som blir varmende massasjeolje etter du har tent det?

 

 

2. Lighter/fyrstikker
Hvordan hadde du ellers tenkt å tenne lysene?

 

3. Mintpastiller
Har dere nettopp spist et måltid proppfullt av hvitløk, drukket rødvin til og tatt en espresso til desserten, så lukter både din og hennes pust som en søppeldynge. Noen mintpastiller gjør det mulig å sette i gang med kyssingen.

 

4. Spesialpute
Det er en god idé å ha en spesialdesignet sexpute tilgjengelig, som passer godt til å bruke under akten, dersom dere ligger på gulvet. Legg den under henne og let dere frem til de beste posisjonene.

 

5. Vann
Ha en mugge eller et glass med vann i nærheten. Dere blir raskt dehydrerte når det begynner å gå hett for seg.

 

6. Musikk
Å famle ved stereoanlegget i 10 minutter før du finner den rette musikken øker ikke akkurat tenningen. Ha musikken klar slik at det bare er å trykke ”Play”.

 

7. Massasjeolje
Det er en god idé å forberede kroppen hennes på hva som kommer… Forfør henne ved å massere kroppen hennes. Vær imidlertid oppmerksom på at noen massasjeoljer ikke er så bra å få i seg. Disse bør du ikke bruke på områder av kroppen hvor du også har planer om å bruke tungen din. Finn din favorittolje her.

114420_LUKSUS_Dus

 

 

8. Skjerf, slips, øyebind
Finn noe du kan dekke til øynene hennes med og/eller binde hendene henne fast med, hvis hun ønsker det. Dette kan gi henne økt nytelse og hun slipper seg kanskje mer løs.

 

4 Soft Limits Deluxe Wrist Tie model

 

9. Glidemiddel
Med litt ekstra fuktighet vil ting gli letter. Benytt en vannsbasert glidekrem siden disse går bra sammen med de fleste typer kondomer. Se hele utvalget av glidemidler her.

 

10. Kondomer
Vær alltid forberedt! Kondomer er kjekt kommer godt med. Ha en ti-pakke liggende i nattbordskuffen. Hvem vet – kanskje vil hun ri helt til soloppgang…

 

11. Tørkepapir
Ha alltid litt tørkepapir tilgjengelig. Det er nyttig enten det er nesen, snabelen eller noe annet som renner.

 

12. Våtservietter
Blir det veldig mye søl, med glidemiddel og ukontrollerte utløsninger, er våtservietter kjekt å ha.

 

13. Sjokolade
Siden jordbær ikke holder seg så lenge i nattbordsskuffen din, er sjokolade et bra alternativ. Ha litt god sjokolade liggende, og ta det frem når akten er over, som en hyggelig avslutning. En liten snack kan dessuten gi energi til en runde til. Andre spiselige herligheter til nattbordsskuffen finner du her.

 

100850_1_spiselig_bh  14. Bånd til håret

Har du en hårstrikk liggende vil de fleste kvinner bli mistenksomme (hvilken kvinne tilhører denne?), hvis du da ikke selv har veldig langt hår. Men å ha et elastisk bånd eller en tykk strikk i nærheten av sengen, kan være et godt tips. Da kun hun hilse på manndommen din på oralt vis uten å få håret i øynene.

Kilde: askmen.com

6 comments

  1. Hadde det ikke vært en fordel og ha en partner (kvinne) på soverommet også, eller skal det bare gå i egen behandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *