VELKOMMEN INN I VÅR FLOTTE BUTIKK

For dere som ikke enda har satt foten innenfor døren, og som er nysgjerrig på hva som finnes innenfor Kondomeriets fire vegger, så vil jeg anbefale å lese videre.

Dette er en sniktitt inn i vår butikk i Bergen.

Vi befinner oss i stille og skjermede omgivelser i fjerde etasje på Kløverhuset, med hyggelige butikkansatte som alltid står klare for å hjelpe deg som kunde.Blogg bilde 1

Når du først kommer inn blir du møtt av butikkens fremre del, der du finner blant annet inspirasjonsvegg, undertøy og massasjeoljer.

Du tenker kanskje ikke at de neste strømpene du skal kjøpe finner du hos oss. Men vi har et enormt utvalg og kanskje er det nettopp her du finner ditt neste strømpepar?

Blogg bilde 2

 

Lenger inn i lokalet finner du leketøyssortimentet vårt.

Det er et bredt sortiment, delt inn i kategorier som ”Leketøy for henne” (og for han), og ”Nyheter”. På den måten kan du enkelt orientere deg når du kommer inn.

Da kan du gå rett til kategorien du er nysgjerrig på, og ellers så anbefales det å ta en rundtur for å se hva som finnes. Mye mulig du finner et leketøy du aldri har sett før, eller som du virkelig ikke forstår hva skal brukes til.

Det kan også være vanskelig å vite hva man skal kjøpe, for det er jo så mange forskjellige varianter. Hva skal man velge?

Spør oss gjerne, vi er der for å guide til et leketøy som passer for hver enkelt. Og er det ikke match ved første forsøk så kan du benytte deg av orgasmegarantien. Det er en garanti vi har på alt av leketøy som vibrerer. Er du ikke fornøyd med leketøyet, eller ikke oppnår orgasme innen 30 dager etter kjøpet, kan du komme tilbake med leketøyet. Vi sørger for å kildesortere innleverte leketøy i EL-retur.  Deretter kan du finne et annet leketøy som passer deg bedre.Blogg bilde 3

 

LEKETØY FOR HAN

 

”Leketøy for han” er en del av butikken der vi har samlet penisringer, med og uten vibrasjon, lommevaginaer med tilbehør, masturberingssleeves og diverse andre vibratorer for menn.

Mange tror at sortimentet for menn er begrenset, og kun består i den gammeldagse ”sjømannsbruden”, men det stemmer heldigvis ikke.

Det har skjedd særlig mye på området ”leketøy for han” de siste årene, og det er vi veldig glad for. For eksempel kan du nå kjøpe iPad-tilbehør til din Fleshlight, som fra før av er et av våre alle mest populære leketøy for menn. Da kan du kombinere erotiske noveller og pornofilmer, eller skype med kjæresten, med Fleshlighten. Sett noe så genialt?Blogg bilde 4

 

SMARTVIBRATOR

 

Teknologien har utviklet seg på andre områder også.

Vi har flere leketøy som kan styres med smarttelefoner og en av de heter We-Vibe.

Den er både et parleketøy som kan brukes under samleie, og som kan brukes på egenhånd for å stimulere både innvendig og utvendig på henne. Det finnes ingen avstandsbegrensning mellom telefonen og leketøyet for at det skal fungere. Og da kan partneren styre leketøyet gjennom appen fra for eksempel jobb 10 minutter unna, eller fra andre siden av jordkloden.

Blogg bilde 5

 

 LEKETØY FOR HENNE

 

”Leketøy for henne” er den delen som er størst i vårt sortiment.

Du finner utallige varianter av leketøy i forskjellige farger, former og størrelser. Og som tjener til ulike formål.

Du kan velge mellom batteridrevne eller oppladbare, og mellom produkter i for eksempel plast, stein, silikon, keramikk, glass og metall.

Vi har også forsøkt å gjøre det litt enklere for deg ved å eksempelvis plassere klitorisvibratorer et sted, mens vibratorer som kan brukes innvendig står et annet sted.

Andre leketøy er kategorisert etter merke, da noen av merkene vi fører tilbyr et bredt sortiment. Dette gjelder blant annet leketøy fra Lelo, Je Joue, Laid og Fun Factory.

Dette er alle merker som er svært populære, og som har leketøy som stort sett er oppladbare og som er laget i silikon. Silikon er et veldig skånsomt, hygienisk og allergivennlig materiale. De har i tillegg stort fokus på design, så dette er leketøy du nærmest kan plassere på peishylla uten at det vekker oppmerksomhet. Denne er laget i stein, er den ikke lekker?  Blogg bilde 6

 

Visste du at Lelo er et svensk merke? De er innovatører på området, og er blant verdens ledene innen leketøysbransjen. Og visste du at Laid er et norsk merke? Det var faktisk et masterprosjekt som endte opp som et leketøysmerke!

 

FIFTY SHADES OF GREY

 

Den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen fikk en hel vegg alene i anledning filmpremieren 13. februar 2015.

Det er ikke overraskende, med tanke på all den oppmerksomheten filmen har fått.

Etterspørselen etter leketøyene fra bøkene og filmen har steget til værs. Fra januar 2014 til januar 2015 økte salget av Fifty Shades of Grey-leketøy med hele 200%!

Dette har ikke bare fått konsekvenser for forfatterens egen kolleksjon, men for frekke leketøy i det hele. Og det er ikke bare vi som opplever dette. Maxbo har visstnok fått en oppgang i salg av teip og tau de og, men hvis du vil kan du få tak i begge deler hos oss. Dette er en teip som kun fester seg til seg selv, så slipper du at det blir en ubehagelig opplevelse når teipen skal av!Blogg bilde 7

 

 

INFORMASJONSHEFTER

 

Vi har også informasjonshefter om ulike temaer. Alt fra valg av leketøy til vedlikeholdstips, intimbarbering og noen som informerer spesifikt om enkelte typer leketøy. Da har du mulighet til å lese deg opp på egenhånd når du går rundt i butikken, eller du kan ta de med deg hjem for å lese i ro og fred.Blogg bilde 8

Husk at 1 av 3 nordmenn eier et leketøy, så hvorfor ikke føye seg inn i statistikken?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *