Dua fuchsia on stand
Dua parvibrator med App 1499,-

 

Dua er den nye favoritten for alle lekne par! Denne vibratoren lar dere komme nærmere hverandre på helt nye måter, og gir uendelige muligheter for pirrende nytelse.

 

Dua parvibrator gir ekstra glede til både han og henne, og gir par mulighet til å utforske nye sider ved seksuallivet. For henne vil vibratoren stimulere både g-punktet og klitoris, enten under samleie eller solo. Dua er fleksibel, og designet for å passe alle kvinner.

 

Varier med fjernkontroll eller app
Vibrasjonene styres ved hjelp av en svært praktisk kontroll formet som en penn, som er både diskret og stilig. Ta pennen fatt selv, eller la partneren skrive den erotiske historien. Pennen kan kontrollere vibratoren fra opptil 15 meter unna, slik at dere har litt avstand å fylle med frekke signaler dere imellom.

 

Je Joue har også kommet med en stilig og svært enkel app som sørger for varierte vibrasjonsprogrammer. Med appen kan dere dele intime øyeblikk selv om dere ikke befinner dere på samme sted! Lag deres egne spillelister av vibrasjoner, og la partneren ta kontrollen – enten fra naborommet eller fra et helt annet land. Avstandsforhold, lange forretningsreiser eller uforutsett avstand har aldri før vært mer pirrende…

 

Dua image 3

Dobbel stimulering
Dua parvibrator har to separate motorer, noe som gir mer og bedre stimulering både innvendig og utvendig. I tillegg byr denne på en svært hendig bonus: Dua kan brukes for å trene opp skjede- og bekkenbunnsmuskulaturen. Dette anbefales alle kvinner for å unngå uønsket urinlekkasje senere i livet, etter fødsler og for å kunne oppnå enda mer tilfredsstillende orgasmer.

 

Ikke glem et godt, vannbasert glidemiddel for den ekstra glatte følelsen sammen med din Dua – og med partneren.

 

Dua parvibrator kommer i tre farger, velg din favoritt her!

 

 

Je Joue Nuo black with pen
Nuo analvibrator med App 1499,-

 

Nuo buttplug

Nuo fra Je Joue vil gi analsex et stort løft, og gi deg opplevelser du aldri har vært i nærheten av. Kraftig, stilig, funksjonell og perfekt designet er bare noen av vibratorens egenskaper.

 

Spennende buttplug
Nuo analvibrator er det perfekte leketøyet for begge kjønn, par som single. Den vibrerende buttplugen kan styres via en fjernkontroll formet som en slank penn, noe som gir rom for pirrende og diskret lek – hvor som helst, når som helst.

 

Nuo gir også mulighet for at du og partneren kan pirre hverandre til det uutholdelige, selv om dere befinner dere langt fra hverandre. Er dere adskilt på grunn av forretningsreiser eller avstandsforhold? Fortvil ikke, Nuo knytter dere likevel tettere sammen enn noen gang! Je Joue har nemlig utviklet en egen app som gjør at Nuo kan kontrolleres av partneren, selv om han eller hun befinner seg på et annet kontinent. Appen gir dere mulighet til å lage egne spillelister med vibrasjonsprogrammer- og hastigheter, slik at dere kan skreddersy hele den intime opplevelsen etter egne ønsker.

 

Passer for alle
Nuo analvibrator er oppladbar, og helt vanntett. Kombinert med allerede nevnte egenskaper gir dette mange muligheter for pirrende lek som ikke før har vært mulig. Vibratoren er perfekt solo, under samleie med partneren, for stimulering av prostata, perineum eller andre sensitive områder. Designet gjør Nuo sikker, komfortabel og svært treffsikker.

Je-Joue_app_pattern_selection_screen

 

Nuo analvibrator kommer i to farger, velg din favoritt her!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *