Arkiv

Hvordan øke sexlysten?

 

En liten holdningsendring kan hjelpe på sexlysten for mange.

 

Hvis du spør ekspertene om årsaken til redusert sexlyst, får du mange svar, nettopp fordi årsakene kan være mange og sammensatte. Men hvis du kan utelukke fysiske og psykiske årsaker eller bivirkninger fra medikamenter du bruker, kan løsningen være den enkleste av dem alle: Forsøk å endre innstilling, så vil lysten være på plass i monn. Det mener i alle fall sexskribenten Dan Savage.

 

Savage kommer med gode råd til kvinner som gjerne syns det holder med sex én gang i uken, mens partneren minst vil ha fire hyrdestunder. En kompromissløsning med to ganger per uke er for Savage en dårlig løsning der alle taper. Aller mest den med sterkest sexlyst – mannen, som da vil snytes for to sexoppleveler i uken.

 

 

Så kommer han med forslaget om at paret bestemmer seg for at én gang i uken skal brukes på et heftig samleie, og så skal hun hjelpe mannen til å ha sex de tre andre dagene han føler nøden komme. Hvorvidt dette passerer hos likestillingspolitiet på dette stadiet, er uklart, men kanskje verdt et forsøk likevel.

 

Poenget til Savage er at når mannen gjør tilnærmelser en onsdag, men hun ikke har lyst på sex fordi de hadde sex på søndag, kan hun ganske enkelt sette seg på ansiktet hans og la ham slikke henne mens han onanerer seg selv. Pling, unnagjort på 10 minutter.

 

Neste dag han gjør tilnærmelser setter hun seg med brystene opp i ansiktet hans mens hun onanerer ham. Pling, nye ti minutter unnagjort. Så kommer lørdagsmorgen og han er kåt igjen. Da kan hun sette seg på sengen og spre bena mens hun dytter hodet hans mellom og forteller at i morgen skal de ha rå sex.

 

Kanskje virker dette for dere begge, alt maset om sex hele uka blir borte, lysten er om ikke åpenbar ved første forespørsel, så i det minste veldig tilstede åtte minutter senere – og plutselig har dere deilig sex fire dager i uken uten diskusjoner. Pling!

 

Kilde: villagevoice.com, Dan Savage.

1 thought on “Hvordan øke sexlysten?”

  1. Hvorfor gjøre det så vanskelig? Det er bare å sørge for at kvinnene får mange nok orgasmer. Hvis menn gjør det er det KVINNENE som vil ha størst sexlyst i forholdet. Det er umulig for en mann å holde tritt med sexlysten til en kvinne som blir skikkelig tilfredsstillt! (tro meg!)

    Synd at så mange tror at det er vanlig at kvinner ikke har lyst på sex. Problemet er at menn ikke vet hvordan de skal få kvinner til å komme hardt & ofte…

    Krever bare litt innsats for å lære seg noen enkle prinsipper. Verre er det egentlig ikke…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *