Inspirasjon

Derfor bør du onanere i dag

P LAPOIRIE

 

Mai er onani-måneden og i dag er det den offisielle onanidagen. Markeringen har funnet sted siden 1995 og ble opprinnelig til for å sette fokus på et tabubelagt tema samt fremme de helsemessige fordelene ved å onanere.

 

Det å bli kjent med sitt eget kjønnsorgan og å onanere er svært viktig for å ha et godt sexliv. For at du skal kunne fortelle din partner hva du liker må du selv finne teknikkene som får deg til å komme. Neste gang partneren din tar på seg selv, se hvordan han/ hun gjør det. Strykes det hardt, mykt, raskt, i et spesielt mønster osv. Prøv å gjengi bevegelsene, takten og styrken når du skal gjøre det samme.

 

Det å onanere er fortsatt et tabubelagt tema for mange selv om det å onanere er både normalt og vanlig. Vi foreslår at du setter av litt tid til deg selv i dag og nyter den, enten det er i dusjen, i sengen eller i badekaret.

 

Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

Visste du at…
– Onani er sunt for kroppen og gir god helse attpå til. Faktisk har onani innvirkning på mange av kroppens deler, blant annet styrker det hjerte og kretsløp. I tillegg er det styrkende på immunforsvaret og virker positivt inn på humøret.
– Det er også bevist at onani er positivt mot angst og depresjon også, så om man har en dårlig dag bør man definitivt finne tid til seg selv og la tankene ligge mens kroppen nyter en himmelsk orgasme!
– En undersøkelse viste at 48 % som led av hodepine ble kurert av en orgasme. Og det fungerte raskere enn smertestillende piller.
– Menn som får mer enn to orgasmer i uka lever lengre.
– 47 % av kvinner opplever sin første orgasme ved onani.
– Verdensrekorden for kvinner, i langtidsonani før oppnådd orgasme, er 6 timer og 30 minutter. For menn, er rekorden 8 timer og 30 minutter?

 

Prøv glidemiddel nestegang du onanerer!

 

 

Skrevet av Maria K. Ebbestad

 

 

3 thoughts on “Derfor bør du onanere i dag”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *