postensending

 

I dag er det siste mulighet for å bestille julegaver som kan garanteres at de er hos deg før julaften. Derfor er det viktig at du gjør unna juleshoppingen nå, til gjengjeld har du da godt tid til andre juleforberedelser etter det.

 

Nyt juleshoppingen, og kanskje du fortjener du en liten førjulsgave selv også?

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b_-E-Y-Ni90&w=560&h=315]

2 comments

    1. Mest sannsynlig så får du den før jul ja, men posten sin sendefrist er satt til 16.desember for at de kan garantere at pakken kommer frem. I romjulen sender vi alle vanlige arbeidsdager. 🙂 Ønsker deg en riktig god jul, og håper pakken din kommer frem i tide. Mvh Maria K. Ebbestad, Nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *