Inspirasjon

Slik lager du erotisk adventskalender!

 

Gaveboks - minikjole og stringtruse 299,-
Gaveboks – minikjole og stringtruse 299,-

 

Dagene flyr av sted og straks er det klart for adventstid, og det er ikke bare barna som elsker å få adventskalender. I år bør du absolutt lage en erotisk kalender til din kjære eller noen du bryr deg ekstra mye om. Vi har selvfølgelig alle tipsene, og det bør ikke koste all verden.

 

Camdy Cane glassdildo 299,-
Candy Cane glassdildo 299,-

 

Høyt budsjett

For deg som skal slå på stortromma i år, og ikke har noen begrensninger i forhold til budsjett har vi masse lekkert leketøy til både han og henne.

 

Vårt tips:

Erotisk spill, glidemiddel, klitorisvibrator, penisring, massasjeolje, håndjern, kilefjær, dildo, vagina, erotisk film, kroppsmaling, sexhuske, erotiske bøker, boxer, juleundertøy, stringtruse + + +

 

Ereksjonsring 39,-
Ereksjonsring 39,-

 

Lavt budsjett

Man trenger ikke blakke seg helt selv om man vil gi sin kjære. Om du likevel vil ha litt dyrere gaver kan du eventuelt ha en gave hver søndag, og heller har en ny stilling eller gi erotisk massasje de andre dagene. Hvis du heller vil fylle kalenderen med små søte gaver som krydrer hverdagen har vi selvfølgelig det også.

 

Vårt tips:

Massasjeolje, glidemiddel, kilefjær, ereksjonsringer, stringtruse, opptrekker, krus, shotglass, sukkertøyundertøy, sjokolade, kroppsmaling, boxer, stimulerende fingerhylse, klitorisvibrator, kondomer, orgasmekrem, erotiske terninger, damekalender,mannekalender, isbitform + + +

 

Bilde: Colourbox

 

Uten penger

Det er ikke et problem å ikke ha penger hvis du skal lage en sexy adventskalender. Her er det forskjellige muligheter, og det er kun fantasien som setter grenser.

 

Vårt tips:

Dere kan ha dagens sexstilling, dagens gode gjerning, eller 30 minutter massasje hver dag. Varier mellom hvilken kroppsdel du har fokus for hver dag.

 

 

 

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *