bilde 2

 

På fredag gjestet nettredaktør Maria, TV2’s God morgen, Norge. Etter sending ble det en storm av henvendelser fra folk som ønsket å kjøpe produktene som ble vist på TV.

 

Spesielt stor etterspørsel har det vært etter par-leken We-vibe som lenge har vært et populært produkt hos oss. Den ble raskt revet bort fra hyllene, men kommer heldigvis inn igjen denne uken. Men fortvil ikke, for vi har en fantastisk nyhet til deg.

 

36260276

 

NYHET – We-vibe 4
I dag har vi en fantastisk nyhet til alle dere som ønsker dere par-leken. For få timer siden kom nemlig We-vibe 4 inn på lager hos oss. Dette er den oppgraderte versjonen av den som ble vist på God morgen, Norge på fredag. Med enda bedre passform og flere funksjoner blir denne garantert å finne under en rekke juletrær i år. Og for deg som ikke vil vente helt til nissen kommer, er det da ingenting i veien for å kjøpe seg en liten førjulsgave.

 

Enda en fantastisk nyhet!
Produktene fra den Norske produsenten Laid, som også gjestet programmet, kommer snart til Kondomeriet, og blir å finne både på nett og i butikk i løpet av denne måneden. Hele innslaget kan du se her! (Videoen er fra God morgen Norge på TV2)

 

Her har vi samlet flere av produktene som ble vist på God morgen, Norge:
Lelo Gigi 2

35687856

Luksus glidemiddel

107523_sensFlaskeKlitorisvibratoren Nea

113169_Lelo_NeaPenisring med vibrasjon

114994_RemoteRabbitRing

bilde 3

 

Kondomeriet på P1+
I likhet med den store etterspørselen som følge av TV-opptreden har det også hvert en rekke henvendelser etter vi kom med julekaldenertips for voksne på NRK P1+ på torsdag. Derfor har vi samlet en rekke av produktene vi snakket om under. Innslaget på NRK P1+ kan du høre her.

 

After dinner willies

109597_After_dinner_williesEreksjonsring

114902_doo_enkel_klarKlitorisvibrator

35869149

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *