Inspirasjon

Britney Spears med pisk fra Kondomeriet i ny video!

britney

 

Det er ikke bare her til lands man har latt seg inspirere av Fifty Shades of Grey. Bindelek og bondage er nemlig en stor del av Britney Spears sin nyeste musikkvideo, Work B**ch. Her svinger popdronningen pisken fra Fifty Shades of Grey-serien som har satt salgsrekord her hos Kondomeriet. Sammenliknet med året før, da vi solgte en lignende pisk, har denne pisken hatt en salgsøkning på hele 182 prosent.

 

Rekordsalg på frekke leker
Da bøkene ble lansert i Norge i fjor eksploderte salget av frekke leker som pisker og bindelek-sett, og da seriens egne leketøy ble lansert ble tallene enda høyere. Leketøyet fra Fifty Shades of Grey-serien er laget i samarbeid med forfatteren av bøkene, slik at man kan kjøpe produktene man leser om i bøkene.

 

Se leketøyene fra bøkene her!

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pt8VYOfr8To&w=420&h=315]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *