Beate Keiserud

 

Jeg ser at mange lurer på hvordan vi som jobber i Kondomeriet er, sånn helt privat. Så her er en liten presentasjon av meg. Kanskje er vi ikke så ulike, du og jeg?

 

Jeg heter Beate og er glad jente som har rukket å bli 31 vintre gammel.
Mitt første møte med Kondomeriet var i russetiden, da var en av knutene i lua å mime at vi skulle kjøpe et kondom. Vi løp selvfølgelig inn på Kondomeriet på Strømmen, der var det større sjanse for at de forstod hva vi skulle ha enn på apoteket. Lite visste jeg at ganske nøyaktig 6 måneder etterpå skulle jobbe akkurat der.
Deltid ble til heltid butikksjef, som ble til butikksjef på nett. 13 fantastiske år har det blitt og jeg gleder meg til å dra på jobb hver eneste uke. (Og nei, det er ikke skrevet bare fordi det høres fint ut å si.)

 

 
Så, hvordan er den jenta som har jobbet så lenge på kondomeriet?
Jeg kjører Toyota Yaris, bor i en liten blokkleilighet nord for Oslo med samboer, en labrador, en ekte gatemiks av en pusekatt, og et lite akvarium.

 

På sommeren går tiden med på fisketurer, teltturer, kanopadling og turer i marka. Mens på vinteren liker jeg å kjøre snøscooter,(for de som er interesserte så er jeg lykkelig eier av en (chippet) Ski-Doo MXZ 550F), og banker gjerne gutta litt i Call of Duty. Gleder meg til Ghost kommer i november, men utenom det liker jeg å shoppe og å reise, neste destinasjon blir Cuba.
Kommenter gjerne under om du har noen av de samme interessene/ hobbyene som meg.

1 comment

  1. Javel, jeg kjenner deg veldig godt, selvom jeg er aldri møte deg. Men bare så informasjon som jeg kan finne på internett, så trenger ikke å bli redd, jeg vet ikke alt om deg 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *