Inspirasjon Konkurranser

Dette er lukten av Mr. Grey!

114889_FSOG_MassageOil

 

Nå kan du gli inn i fantasiverden med Mr. Grey. For endelig er oljene i Fifty Shades-serien her. Serien består av forførende massasjeolje, sensuelt glidemiddel, silkemykt analglid og en avkjølende spanking krem vil sende deg til himmels sammen med din Mr. Grey eller Anna!

 

Se hele utvalget av Fifty Shadesprodukter her!

 

114404_FiftyShades_Fanget

 

Vinn signerte pocket-bok!
I forbindelse av lanseringen av de nye produktene vil vi gjerne gi deg som leser muligheten til å vinne en ekstra spesiell gave. Nå kan du vinne en signert utgave av den første boken. Vi velger ut to vinnere som får hver sin utgave signert av suksessforfatteren E. L. James.

 

 
Slik gjør du:
Beskriv din Mr. Grey eller Anna, og send beskrivelsen sammen med alder og adresse til konkurranse@kondomeriet.no (Vinneren kåres 3. oktober 2013)
Gleder oss til å høre fra akkurat deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *