Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

 

Men noen ønsker å holde ut lenger i senga, sliter andre med i hele tatt å få den opp. Er du en av disse, så fortvil ikke, for impotens er en helt vanlig medisinsk tilstand. Men det er ikke alltid problemet er noe fysisk, ofte sitter det i hodet. Her er noen av eksemplene:

 

 
• Ofte er det mentale sperrer som gjør at lillemann svikter, for eksempel skjer det oftest i det kondomet skal tas på. Ved å krangle med kondomet, er det som å kaste vann på bålet. Så derfor er det lurt å øve på å ta på kondomet.

 

 
• En annen grunn kan være, som en amerikansk studie har vist, at dama di er for nær venn med dine kompiser. Det kan rett og slett påvirke sexlysten.

 

 
• Prestasjonsangst er også en stor grunn til at ereksjonen kan svikte. Å føle at man må prestere noe kan være ødeleggende for sexlivet.

 

 
• Menn som har eksem som gir tørr hud, har 60 prosent større sjanse for å utvikle impotens. Underliggende betennelser i huden kan være med å forstyrre mannens blodgjennomstrømning.

 

 
• Triste følelser og kvinnetårer er i følge en studie med på å redusere opphisselsen og senker testosteronnivået. Uansett hvor attraktive kvinnene som ble vist frem for mennene, så gjorde de triste fjesene og lukten av de salte tårene at mennene mistet lysten.

 

 

Kilde: livsstil.no.msn.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *