Inspirasjon

Kondomeriet hos Ettermiddagen på TV2

Sminke før sending!
Sminke før sending!

 

I går var nettredaktør, Maria, gjest i Ettermiddagen på TV2 for å snakke om sextips for høsten. I vår og sommermånedene er det kjent at mange føler seg ekstra yre, mens på høsten kan for mange virke grå og tung. Vi går inn i en tid der vi eksponeres mindre for både sollys og bar hud noe som er veldig viktig med tanke på lyst. Ta derfor med deg den gode sommerfølelsen inn i høstmørket, og fortsett å bryte hverdagsmønsteret selv om hverdagen er tilbake med rutinene.

 
Det å investere tid i forholdet og prate med hverandre er svært viktig for å holde gnisten oppe. Ta på hverandre og gled dere over at høsten er her med koselig stunder foran peisen, kakao, og massasje.

 
I går viste vi frem Kondomeriets massasjeoljer på Ettermiddagen, til stor begeistring for programlederne som faktisk smakte på den spiselige massasjeoljen på direkten. Om du også vil smake på oljen Stian prøvde på direkten kan du lese mer om den her.

 
Se hele Kondomeriets utvalg av massasjeoljer her, og gå høsten gladelig i møte.

 

Smaker massasjeolje på direkten!
Smaker massasjeolje på direkten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *