Inspirasjon Konkurranser

Ha spontansex i dag!

Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

Spontanitet er viktig i livet, også når det kommer til sexlivet. Om det blir kjedelig og rutinemessig er spontanitet det beste hjelpemiddelet til å sprite opp igjen.

 
Ha sex et nytt sted
Er dere av de mange som bare har sex i senga? Ja, da bør dere komme dere ut av soverommet og utforske andre deler av huset.

 
Trappa – har dere trapp mellom etasjene er dette et fantastisk sted å ha sex. Dersom det er høydeforskjell mellom dere kan dere kan dere jevne ut dette med å la den høyeste stå et trinn eller to på nedsiden.

 
Vaskemaskinen – sett på en klesvask og når sentrifugeringen starter er det bare å vrenge av seg klærne og hoppe opp. Vibrasjonene fra sentrifugen gir et spennende innslag.

 
Hage – har dere hage og det ikke er fare for innsyn, ta med dere teppe og lag dere en liten piknik i hagen. Desserten kan dere jo velge selv…

 
Biltur – mange tar bilturer til hytta, eller til svigers som kanskje bor lengre unna. Kanskje kjører dere på en øde landevei med lite trafikk? Sving inn til siden og ta dere en kjappis i skogholtet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *