Illustration

 

Når en kvinne har lystproblemer er det vanlig å skille mellom fysisk og mental tenning. Det trenger ikke å være kobling mellom kjønnet og hjernen i det hele tatt. Enkelte kan ha sex og være fysisk tent, men likevel ikke få noen glede ut av det fordi man ikke er mentalt tent.

 
Så er det slik at det å ha lyst er en sak, men det å være åpen for å få lyst er en annen sak. For at en kvinne skal tenne, er mottakeligheten viktig. Psykologisk intimitet er som regel en viktig faktor når det kommer til kvinnens tenning. I forhold til menn som tenner spontant på kvinnekroppen, tenner kvinner ofte på nærhet, det å bli lagt merke til og så videre.

 
Kvinnens tenning blir hovedsakelig bygd opp utenfor senga. Så å bygge et slikt forhold til kvinnen sånn at hun generelt blir mer klar er en mye mer riktig fremgangsmåte. Å bare være «en ålreit fyr» er veldig undervurdert. Da vil det sengerelaterte gå mer av seg selv og hun vil være mer med, i stedet for at hun på en måte blir en maskin som må startes.

 
Her er en liten guide i å tenne kvinnen
• Vis at du ser henne. Gi henne komplimenter, og ikke kun basert på utseende.

 
• Vis at du er interessert i hele henne. Sett pris på hennes tanker, følelser, opplevelser og hverdag, og ikke bare om kroppen.

 
• Tilbring tid sammen med henne, selv om det kanskje det er på ting du selv synes er kjedelig. Men gjør det for hennes skyld, da føler hun seg nær deg og alt kan skje…

 
• Vær hennes hverdagshelt! Rydd, vask, eller gjør noe som du vet hun setter pris på.

 
• Kos og kjærtegn henne uten seksuelle baktanker. Da får du henne til å føle seg spesiell.

 
• Ikke lås kvelden, la den stå åpen. Føler hun at du har en klar agenda, kan det stresse vekk lysten.

 

• Ikke ta styringen over henne, men ta føringen. Hemmeligheten er å «bestemme» de tingene du vet henne er klar for uten å presse.

 
• Bry deg om hennes nytelse, det er ikke bare å pese på for å sovne etterpå, da kommer hun til å miste litt lyst.

 
• Ikke begynn å sutre om det ikke blir noe sex. Noen ganger vil hun bare kose. Det kommer en dag i morgen også, om du da bare legger deg tett inntil henne, vil det opparbeide mer lyst hos henne til neste dag.

 

 

Kilde: Klikk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *