Inspirasjon

10 ting du ikke bør gjøre når det gjelder menns seksualitet

Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

Etter råd fra en gjeng med seksualrådgivere er det liste med ti punkter som man ikke bør gjøre.

 

 

1. Ikke ta lysten hans som en selvfølge. Sexlysten til menn kan også variere. En erigert penis betyr ikke nødvendigvis at han er gira på sex. Sjekk om han virkelig har lyst.

2. Ikke stimuler han uten innlevelse. Det er ikke bare å dra litt i kuken, og forvente at det er greit.

3. Fokuser ikke kun på penisen. Med et ensidig fokus på penis, fratar du egentlig muligheten han har til å føle på lysten sin, å bli stimulert i hele seg. Han vil garantert ejakulere, men hos en man er ikke ejakulasjon og orgasme det samme. Det er to ulike mekanismer, og må hos noen stimuleres frem på ulike måter.

4. Stikk ikke fingeren i rumpa uten samtykke. Det er ikke alle menn som liker å bli stimulert analt. For enkelte kan dette være utelukkende og føles rett og slett avtennende. For andre er dette både spennende og kanskje et must for å oppnå orgasme. Menn er ulike og det lønner seg derfor å spørre seg frem på en eller annen måte.

5. Uforsiktighet kan medføre smerter for mannen. Undersiden av penishodet sitter det en streng. Når forhuden trekkes frem og tilbake strekker det i denne tråden. Det er ikke like komfortabelt for alle. Testiklene tåler ikke alt de heller, og vær forsiktig med tennene ved oralsex.

6. Fortelle om tidligere partnere… Dersom ikke det er ønsket, bør du ikke fortelle om dine tidligere partnere, hva de klarte å prestere og hvordan utstyret deres var.

7. Ikke gi han skyldfølelse for å onanere. De fleste ganger er det ikke noen annen årsak til at han onanerer enn kun at han liker det. Han tar kun ansvar for egen seksualitet.

8. «Det eneste han vil er å komme» Noen jenter tror det er slik gutter fungerer. For mange er ejakulasjonen en kortvarig nytelse som fører til at ereksjonen gir seg. Det er ikke alltid at orgasmen henger sammen med ejakulasjonen. Det vil si at han ikke oppnår orgasme om alt stopper med den. Så hvis han ber om å stoppe for å klare å vente med ejakulasjon er det lurt å høre etter.

9. Ikke stress hvis han mister ereksjonen. Det skjer, og stress er ofte grunnen til det. Stresser man med det, kan det føre til en ond sirkel med ereksjonsproblemer fordi man får prestasjonsangst. Blir problemet vedvarende bør man finne årsaken da det også kan skyldes sykdom.

10. Forvent ikke at han «fikser» orgasmene. Denne gjelder vel egentlig både for begge. Mange gutter tenker på eller snakker om at de ikke klarte å gi henne en orgasme. Siden dette er så godt innarbeidet på folkemunne, forventer også mange kvinner at han skal gi orgasme. Det er ikke slik det er. Alle er ansvarlig for egen orgasme. Med det menes det at man kjenner sin egen kropp, vet hva som tenner en og vet hva som skal til for å oppnå klimaks. Målet er å oppnå klimaks sammen.

 

Kilde: Klikk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *