Inspirasjon

Gjettet du det?

skilldeg

Du har kanskje sett reklame for denne siden denne uken? Kanskje du synes det var et morsomt stunt, eller en dårlig spøk.

 

Det er vi i Kondomeriet, i samarbeid med et mediebyrå, som står bak kampanjen . Tanken var å få alle der ute til å gå litt inn i seg selv og tenke litt, ikke for å få folk til å skille seg, men for å tenke på det gode man faktisk har.

 

Grønnere gress på den andre siden?
Det sies at gresset er grønnere på den andre siden, men noen ganger spiller synet og tankene oss et lite puss. Hva med å se på forholdet med nye øyne? Sett fokus på hva som er det best med partneren din og elsk hverandre for de unike forskjellene vi har.

 

skilldeg3

 

Hvorfor?
Hensikten med siden var å sette fokus på at ingen forhold er helt perfekte, hele tiden. Alle må pleie forholdet:

 

Finn tilbake til den nyforelskede følelsen. Styrk kjærligheten ved å sette av tid til hverandre, også i hverdagen. Prat sammen, le, slapp av og nyt hverandres fellesskap. Sett romantikk og kjærlighet i fokus, og blodet vil bruse ved berøring…

 

Invester i forholdet mens du ennå har det.

 

2 thoughts on “Gjettet du det?”

    1. Hei sann. Vi holder fortløpende og god kontakt med mediebyrået vi samarbeider med i denne kampanjen. Vi kan ikke spekulere i dette da dette er en pågående sak.

      Ønsker deg en riktig god sommer videre.=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *