Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

Når man først har gått til innkjøp av en sexhåndbok, kan tipsene være mange og overveldige. Det er vanskelig å få oversikten og faktisk få testet ut noe av det man finner interessant. Det som passer for noen, trenger ikke å passe for andre er også viktig å ha i minnet.

Det kan være lurt å se på sexhåndboka som en slags idebank, og ikke som en regelbok. Det handler om å sette sin egen standard, og ikke nødvendigvis gjøre det « alle andre» gjør. Man bør hele tiden være i kontakt med hva man synes er greit, uansett hva det måtte stå i boken.

Har man denne innstilling før man gyver løs på boken, kan den blir en fin samtaleåpner. Der man synes noe virker interessant, eller rart gir et godt felles utgangspunkt for å prate om sex en ny måte. Det går dessuten an å lage sin egen sexbok. Man kan spørre hverandre hva som gjør at man får lyst på sex, og hva kan man gjøre stedet for, når man ikke skal ha sex.

Det behøves heller ikke å gå rett på sexbøkene, men heller starte litt mykere, som for eksempel med en om massasje. Det å jobbe med sensualiteten og lære seg å gi og ta er første skritt for et bedre seksualliv. Snakk med hverandre om hva dere liker, nærheten er det som er mest sårbart, men er også det viktigste.
Kanskje denne boken , Optimal Sex, er verdt å sjekke ut?

112600_2_bøker

Se hele vårt utvalg av erotisk bøker og sexguider her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *