Inspirasjon

Har du husket riktig glid til påsken?

Tied up
Bilde: Colourbox

 

Den kan være en liten utfordring å finne riktig glid og det er mye å velge i mellom. Glid med smak, varmende glid, kjølende glid, silikon glid, vannbasert glid, allergivennlig osv.

 

Den viktigste funksjonen til et godt glidemiddel er likevel at den skal gi litt ekstra fuktighet under vorspiel og samleie. For flere er det også et hjelpemiddel da man kanskje har sykdommer som gjør at slimhinnene tørkes ut. Det er da det er spesielt viktig med en glidekrem som holder godt på fuktigheten. Her er et utvalg av de glidemidlene vi har.

114418_LUKSUS_Naturlig

 

Luksus Naturlig

Naturlig er i vår egen glidemiddelserie og er også et av de nye tilskuddene. Den er vannbasert og helt fri for parabener. Mye ligger i navnet, men den holder seg også glatt lenge uten å klebe. Naturlig passer sammen med alle leketøy og kan trygt brukes under graviditet. Her får du mye glid for pengene!

 

pjur-med-warming_100ml

 

Pjur varmende glidemiddel

Dette er et godt vannbasert glidemiddel som føles varmende i kontakt med huden. Et godt valg når man vil ha et glid som har noe ekstra og som gjør sex enten alene eller sammen med partner deiligere. I tillegg er den med Lotus blomstekstrakt noe som gjør glidemiddelet pleiende og skånsom mot huden. Den er fri for unødvendige tilsetningsstoffer, parfyme og farge.

 

114649_Wet_Popp

 

Wet glid med kirsebærsmak

Dette er et spennende glid med en deilig duft av friske kirsebær som kan brukes overalt. Den passer like godt til en pirrende kroppsmassasje som til intimt bruk. Den kan spises, slikkes og suges. Dessuten er den også vannbasert og setter hverken flekker på klær og sengetøy eller    blir oljete. I kontakt med intime og erogene soner vil den virke varmende, og for å oppnå ekstra pirrende effekt.

 

112894_pjur_analyse_glid

 Pjur analglid

God glid er veldig viktig ved analsex. I baken har en ikke naturlig fuktighet, derfor er det viktig å tilføye det ved analt samleie.  Dette glidemidlet er utformet for å få mest mulig ut av analsexen. Den inneholder en blanding av silikon og jojoba som virker avslappende og ekstra holdbar.

 

108683

 

Luksus Silikon

Vår egne Luksus Silikon er blant våre absolutt bestselgende glidemidler. Den holder fuktigheten lenge, drøy i bruk og du får mye for pengene. Den gir en silkemyk følelse og er utmerket til å bruke sammen med leketøy, kondomer eller ved analsex. Luksus silikons unike konsistens gjør den også perfekt å bruke som massasjeolje både på kroppens erogene og intime soner.

 

Med riktig glid blir hele opplevelsen mye bedre, se flere valgmuligheter her!

 

God påske og god gli!

 

Skrevet av Tina T. Johansen for Kondomeriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *