Inspirasjon

Massasje i mørket

Romantic night kiss

 

Klimaks for klimaet

Tiden på året viser at det egentlig begynner å bli vår, men temperaturen gjenspeiler ikke det samme dessverre. Da er det fortsatt godt å kose seg innendørs når kveldsmørket siger inn. Spesielt når man er litt kald og frøsen er det ekstra herlig med en deilig og velgjørende, romantisk massasje. Førstkommende lørdag er det Earth hour. Det betyr at vi slukker lyset fra 20.30 – 21.30 for klimaet. Kondomeriet er selvsagt med, og slukker lyset i alle butikker, og nå oppfordrer vi deg til å gjøre det samme.

 

Slukk lyset og utforsk hverandre med litt sensuell og romantisk massasje?

 

Erotisk massasje fører til en indre ro, vellyst, avslappethet i kropp og sinn som kan oppheve hemninger og forsterke følelser. Kanskje det er på tide og utforske din partners kropp og få oppleve en ekstra sensuell nærhet mellom dere.

 

Det perfekte tilbehøret til en slik massasje er  Lovefactorys massasjelys.

 

114761_2_massasjelys

Lovefactorys massasjelys setter den gode stemningen for intimmassasje.  Tenn lyset mens du tar deg en deilig dusj eller et bad. Smør inn huden med olje som både beriker og bløtgjør, og etterlater en velduftende kropp. La lyset brenne mens dere koser dere under forspillet og hell lunken olje over partneren din. Masser og begjær hverandre…

 

Massasjelyset inneholder: soya, hampefrøolje, kokosolje, sheasmør, bivoks, solsikkeolje, søt mandelolje, Vitamin E og parfyme av Ylang Ylang. Oljen smelter ved kun 37 grader og blir derfor ikke glovarm, du kan trygt ha det på huden uten ubehag.

 

Hvis dere trenger noen ekstra tips for erotisk massasje, er inspirasjonsfilmen Erotisk Massasje et flott supplement.

113021_1_Erotisk_Film

 

 

Her lærer du avanserte teknikker for å kunne gi og få intim og sensuell massasje samt sensuell nytelse. ”Erotisk massasje” inneholder pedagogiske og erotiske instruksjoner.  Par viser hvordan dere på en lekende måte kan vekke hverandres indre glød gjennom lokkende berøringer og intense massasjeteknikker.  Ved å se denne filmen sammen kan dere lære å oppleve ny seksuell energi mellom dere!

 

Skrevet av Tina T. Johansen for Kondomeriet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *