Inspirasjon

Den tabubelagte nytelsen

Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

Squirting, eller kvinnelig ejakulering er for mange kvinner både tabubelagt og lit mytisk. Før i tiden trodde man tisset på seg, derfor ble det hele nokså skambelagt.  I frykt for å gjøre lakenet vått fikk mange kvinner den gang et hemmet seksualliv.

 

I dagens samfunn blir kvinnelig ejakulering, eller sprutorgasme omtalt som en seksuell revolusjon. For kvinner kan faktisk får orgasmer som minner om den mannlige orgasmen. Kroppen til kvinnen kan få ejakulere fra tretti små kanaler som kan gjentas ved seksuell stimulering.

 

Grunnen til at kvinnelig ejakulering ikke er et så omsnakket tema innen for sex handler mye om for lite informasjon på grunn politisk korrekthet. «Squirting» er et fenomen som har fått oppmerksomhet på grunn av pornobransjen.  Det er ikke slik at sprutorgasme er normen, men det hjelper ingenting med fortielse i frykt for at normalisering skal skape prestasjonsangst.

 

Hvordan skjer en sprutorgasme?

Det er delvis på grunn av g-punktet og delvis på grunn av noen kjertler som ligger langs urinåpningen som utløser den kvinnelige ejakulasjon. Kjertlene som produserer væsken er kvinnens prostata. Hos noen er den velutviklet, men hos andre finnes den nesten ikke. I følge en amerikansk studie har ca 50 prosent en kvinnelig prostata.

 

Væsken som kjertlene utskiller ved en kvinnelig ejakulering ligner på mannens sædvæske, bare uten sædcellene. Man kan sprute fra noen dråper til å fylle en kopp. Uansett om man har sprutorgasmer eller ikke er dette noe som må læres over tid.

 

Tren bekkenbunnsmusklene

Ved å trene musklene i bekkenbunnen vil det være enklere å oppnå en sprutorgasme. Ved for eksempel å bruke vaginakuler vil en kunne trene opp bekkenbunnen slik at man enklere vil klare å presse utover i stedet for å holde igjen, når man tror at man må tisse. En sprutorgasme er en kraftig orgasme som kommer innenfra, for noen en vaginal orgasme, men mange like fullt en blandingsorgasme der stimulering av klitoris også er en faktor.

 

Kilde: klikk.no

 

5 thoughts on “Den tabubelagte nytelsen”

  1. Kona får det av og til, det utrolig opphisende, hele hun rister. Og hvis hun får det under penetrering, blir alt våt og varmt…. Ved oralsex fyller hun opp munnen min, det smaker varmt salt og syrlig……

  2. Hvordan gjør man det, hvordan trener man til det? Jeg vil veldig gjerne lære det, da min mann elsker at jeg får orgasme. Jeg vil gjøre det enda bedre for han 😉

  3. Må bare ytre at; -jenter det er bare å lære seg at orgasmen skal ut, ikke bare være fornøyd med at det skjer «der inne» Altså rett før i øyeblikket ikke la være m at livmora skal rasle, men ta kontroll å press ut da vil nye høyder oppleves. Heeelt herlig -jenter. lykke til å god paske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *