Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

Fått nok godteri, eller har du bare rett og slett lyst på et mer spennende påskeegg i år? Vi har alt du trenger til bugnende og annerledes påskeegg enten du vil dele egget med partneren din eller holde det helt for deg selv.

 

Her noen forslag fra oss til hva du kan fylle egget med:

109860_Vibratorer

Rabbitvibratoren Nami er en helaftens vibrator med innvendig og utvendig stimulering, denne kan skjemme bort hvem som helst kvinne!

 

113100_2_Pendant_pink

Pirates vibrerende smykke er en liten uskyldig sak som kan ha flere funksjoner.  Dette vibrerende smykket kan både pirre hverandres erogene soner og være et stilig statementsmykke.

 

114419_LUKSUS_Sexy

Luksus massasjekrem Sexy er en deilig lotion med mye for pengene. Sexy er en herlig massasjekrem med lukrativ duft og mykgjørende egenskaper.  Gi din partner en sensuell og avslappende massasje i en ellers hektisk hverdag.

 

pd236?-??_finger_vibe_PINK

Lil finger analplug er liten og diskre, men likevel full av fart og spenning. Perfekt som nybegynner plugg.

 

114404_FiftyShades_Fanget

Fanget er første boka i serien Fifty Shades of Grey, og hvis ikke dama har lest denne ennå, er det jammen på tide. Bokserien har gått som en farsott over hele verden og der ikke uten grunn. Bytt ut krimbøkene i påsken med litt heftig erotisk litteratur.

 

845628083932_f

 

Hjerteputa fra Liberator er et must for alle par som ønsker å prøve ut nye ting. Denne puta hjelper til å støtte opp under slik at man enklere kan prøve ut nye stillinger.

 

pjur-med-warming_100ml

 

Pjur varmende glid er et glatt og deilig vannbasert glidemiddel som kan bruker sammen med alle leketøy og til intimmassasje.

 

113820_easy_Elephant_ring

 

Easy elaphant er en kjekk penisring som holder ereksjonen kontinuerlig og vibrerer på de rette stedene både for han og henne.

 

114595_silkyfeathers

Feather tickler fra leketøysserien til Fifty Shades of Grey er ypperlig å bruke under vorspielet. Den kiler herlig, og føles forførende mot huden.

 

113943_2_Lystspillet

Lystspillet er det erotiske spillet alle par bør ha! Her er det fullstappet av fantasikort og actionkort hvor man må besvare frekke spørsmål eller gjøre en utfordring.

 

Layaspot påske

 

Layspot klitorisvibrator er hendig vibrator i lekker fargesom ligger godt i hånden og har mange valgmuligheter av vibrasjonshatigheter slik at man enkelt finner sin yndlingsmodus. Dessuten kan den tas med i dusjen!

 

114666_2_DobleTroubleVagina

Double Trouble er mannens nye yndlingsleketøy. Den er full av nupper, trange hulrom og deilig vibrering for å gi han den ypperste stimulering.

 

101029_1_spiselig

Shunga sjokoladekroppsmaling kan du skrive kjærlighetserklæringer, tegne hjerter eller kunst på din elskedes kropp for så å slikke det av… En perfekt start på en het aften. Start med desserten og nyt den deilige smaken av sjokolade og din kjære.

 

114359_NY_Kondomeriets_Orgasmekrem

Kondomeriets orgasmekrem inneholder L’Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir en mer følsom for berøring slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. Denne fantastiske kremen gir både lengre, sterkere og raskere orgasme, alt hva en kvinne kan ønske seg!

 

112722_fleshlight_vibro

Fleshlight Vibro er den samme gode Fleshlight med vibrasjon, hvor det følger med tre vibratoregg man kan sette i små hull rett på innsiden av hylsen. Denne vibrerer heftig og vil ta mannen til himmels. Innvendig er den full av lengre nupper som gir den lille ekstra nytelsen sammen med vibrasjonen.

 

Skrevet av Tina T. Johansen for Kondomeriet.no

2 comments

  1. Hei 🙂 lurte på en ting den Sjokoladekroppsmaling smaker den veldig kunstig ? Har prøvd å piffe det litt opp med kjæresten min, vi bruke da sjokolade saus (til is) det var veldig turn off ettersom all sjokoladen ble sittende fast i bryst/mage håret hans :/ ble ik så gøy etter det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *