3 år på Facebook

 

3 år på Facebook!

Denne uken feirer Kondomeriet 3 år på Facebook, og du får alle gavene. Nettopp fordi det er du som engasjerer deg, kommenterer og liker innlegg på siden vår. Det skal vi takke deg for hele uken og skal i flere av våre sosiale medier feire med konkurranser og gavedryss.

 

Vi starter med et stort gavedryss med premier til en verdi av over 10 000 kroner. På onsdag trekker vi ut 5 heldig vinnere som går av med hver sin gavepakke fra Kondomeriet, som helt klart vil sette fart på 2013.

 

Hvordan kan jeg vinne?

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvorfor akkurat du bør vinne, og hva du liker med å følge oss på sosiale medier. Har du tips til hvordan vi kan bli enda bedre tar vi selvsagt også dette imot med stor takk.

 

Send svar sammen med alder og adresse til konkurranse@kondomeriet.no innen onsdag 6. mars, kl. 11.00.

 

 

Her finner du Kondomeriet på sosiale medier:

Husk å følge oss på Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Pinterest, YouTube og Linkedin.

 

sosiale medier RØD

 

Premiene:

bilde 1

3 comments

    1. De som har vunnet er kontaktet på mail. Det ble dessverre ikke deg denne gang, men en liten overraskelse er på vei i posten til deg. Husk å delta i konkurransen som kommer i dag 🙂 God helg! Hilsen Maria!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *