Bilde: Colourbox
Bilde: Colourbox

 

Over 1600 nordmenn har deltatt i en undersøkelse på vegne av datingselskapet C-Date om hvilke sexy nyttårsforsetter de har for 2013.

 

Undersøkelsen viser at 1 av 3 kviner ønsker å gå mer på date og 1 av 2 norske menn ønsker å ha mer sex med seg selv. Den nordiske kommunikasjonssjefen for C-date Sophia Lindgren mener dette et overraskende funn da man skulle tro at de ønsket mer sex med sin partner. De savner faktisk mer egentid til å ha sex med seg selv, og mener dette er bra for mennene.

 

Her har du noen produkter som piffer opp  solosexen:

114639_tengaFliphole_BK

 

Denne er både diskret, lett å bruke og vil tilfredsstille mannen til det ytterste. Den ser kanskje ikke ut så mye ut som en vagina, men den føles fantastisk ekte ut!

Den er enkel å rengjøre da man kan åpne den, og er svært tøyelig slig at den passer de fleste.

 

109817_1_sexleketoy.jpg

 

Fleshlight er kanskje en av de mest «kjente» vaginaene som kommer i den karakteristiske lommelyktformen. Materialet Superskin gjør at den føles herlig naturtro og stimulerende. Dette er det perfekte leketøyet for menn i alle aldre.

 

 

114666_2_DobleTroubleVagina

 

Dette er en stimulerende hylse som med sine pirrende nupper, riller og pirrende vibrasjoner vil gi en fantastisk orgasme. Den er elastisk og vil derfor passe de fleste størrelser både i bredde og lengde.

 

Denne er for deg som synes et vanlig sexleketøy er litt kjedelig, eller til deg som er på jakt  etter noe nytt og spennende å glede deg med.

 

Kilde: C-date.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *