Couple lounging on bed

 

Helt vanlige medisiner kan påvirke sexlivet i større grad enn mange tror, og føler selv. Se om du tar noen av dem.

 

Ta for eksempel P-pillen
P-piller er kjent for å kunne sette ned sexlysten hennes som en av bivirkningene. Det finnes flere typer P-piller med forskjellige typer hormoner og forskjellige hormonnivåer, men og de inneholder også forskjellige hjelpestoffer som man reagerer forskjellig på.

Om du mangler sexlyst kan det være lurt å prøve å bytte P-pillemerke, eller prøve en annen prevensjon med mindre hormoner som p-plaster, p-ring, p-stav eller hormonspiral. Enkelte er også helt uten hormoner som kobberspiral, pessar og kondom.

 

Allergi?
Svært mange har i dag fått diagnosen allergi og fått allergipiller som løser dette problemet. Allergipiller inneholder Anti-histaminer som skal holde allergiske reaksjoner i sjakk, men disse Anti-histaminene vil også ødelegge mastesellene som produserer histaminer. Jo mer histaminer hun produserer, jo bedre er det for orgasmen hennes! Men til gjengjeld kan for mye histaminer kunne forårsake for tidlig utløsning for mannen.

 

Lykkepiller og betennelsesdempende medisiner
Disse fungerer også som både lystdempende og orgasmehemmende, for begge kjønn.

 

Kilder: klikk.no og vg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *