Inspirasjon

Den perfekte valentinesgaven

Valentine cupcake with red rose and gift box

14. februar er det Valentine’s Day. Hvorfor ikke tenke utradisjonelt i år og virkelig ta din kjære på sengen?

Sjokolade eller dildo?
Et kort, sjokolade eller blomster er den tradisjonelle måten å feire Valentinsdagen på – selve kjærlighetsdagen. I år bør du ta mot til deg og gå til innkjøp av en dildo eller vibrator. Den vil garantert gi glede og nytelse til dere begge og sende sexlivet over i en annen dimensjon.

Trenden de siste årene har vært at man forventer en mer spesiell gave. I følge Suzie Harris på articledashboard blir sexleketøy stadig mer populært. Det finnes et stort utvalg på markedet, så det finnes noe for de fleste behov. Enten det er til heterofile eller homofile. Gi en uventet gave som gir glede til dere begge. De originale dildoene ble designet for en person, de kan brukes av kvinnen selv eller partneren kan bruke den på henne, noe som kan være svært opphissende.

Strap-on dildoer er designet for både heteroseksuelle og homofile par. Det finnes også doble dildoer som kan brukes av to samtidig. Det er ulike måter å bruke disse på og de inspirerer til mer liberal tenkning og utforskning på soverommet. Er dette et nytt område for dere, les litt om dette først, for å finne den som passer for dere.

Romantisk og kjærlig.
Gjør noe annet denne Valentinsdagen, la sjokoladen ligge i butikkhyllen og tenk sex og kjærlighet. Bruk anledningen til å gi sexlivet en kickstart. Plutselig kan dere stå nærmere hverandre enn dere har gjort på mange år. Det er ingen hemmelighet at et godt sexliv forsterker forholdet.

Se hele utvalget av dildoer her!

Flere tips til Valentine’s gaver finner du her!

Kilde: Suzie Harris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *