Long legs of pretty tanned woman, isolated on white

 

Hver dag smittes 60 nordmenn av klamydia, og det skumle med sykdommen er et man sjelden merker noe. Konsekvensene derimot er veldig alvorlige og kan føre til at både kvinner og menn blir sterile. Det er blant unge under 25 år at økningen er størst, og nå beskrives økningen som en epidemi.

 

Det tar vanligvis en til to uker fra du smittes til sykdommen bryter ut. Men husk at ikke alle som er smittet utvikler merkbare symptomer. Én av to menn med sykdommen og hele tre av fire kvinner merker ikke at de er smittet. Dermed er faren stor for at du også smitter andre uten å vite om det. Dra derfor til legen din å ta en test om du er i tvil eller har hatt ubeskyttet sex.

 

Klamydia behandles med antibiotika. Lengden på behandlingen varierer ut fra hvor infeksjonen befinner seg, om den er i urinrøret eller har festet seg andre steder. Menn og kvinner får samme behandling for klamydia.

 

Don’t be a fool, wrap your tool!

Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som forhindrer smitte av både kjønnssykdommer og graviditet.
La derfor kondomer være et spennende tilbehør i den erotiske leken og velg blant knudrete, glatte, tynne, sterke, med farge, smak og aroma, større eller mindre typer. Er du allergisk mot latex finnes det kondomer som er laget uten. Bruk gjerne et glidemiddel for å gjøre opplevelsen enda deiligere…

Se hele vårt utvalg av kondomer her!

piercing

 

 

2 comments

  1. Sv: Tusen hjertelig takk for svar. Det hadde jeg virkelig ikke forventet. Når det kommer til testing så visste jeg det vel egentlig, har vært med på slikt selv. Men det med kjønnsdeling er fortsatt litt spennende synes jeg.

    5 gutter på landsbasis? Det er jo egentlig ganske lite!

    1. Hei hei! Så hyggelig at du likte svaret. At vi er 5 gutter ikke så rart, for om man ser på antall søkere å kjønn så er det helt klart flere jenter som søker. Vi har god erfaring med å ha jenter i butikk, og vi har gjort kundeundesøkelser som viser at våre kunder helst vil handle hos kvinner. Likevel har vi også hatt menn i flere av butikkene, for de som foretrekker å handle hos menn. Hilsen Maria, Nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *