COLOURBOX1023363

Noen lærer kun av egne feil, andre lærer av andres. Her er en liten oppsummering av noen av de tabbene du bør unngå!

 

1) La aldri en mann ha nakenfotoer av deg.

Dette er rimelig innlysende. Knuser du hjertet hans vil han publisere bildene dine på en halvgrisete nettside. Du risikerer også at fotoene ligger uvørent strødd på steder der hvem som helst kan finne dem, slik som på peishyllen i stuen, kontorpulten eller de blir brukt som skjermsparer på PCen eller mobilen hans. Det kan være morsomt å ta et vågalt og sexy bilde av deg selv, men en dag vil noen uvedkommende finne det. Send for all del ikke et nakenfoto per e-mail! Et slikt digitalt foto havner fort i feil hender – det ser man beviser på hver eneste dag.

 

2) Møt aldri opp ved døren hans etter en tur på byen.

Uansett hvor gira og sexy du føler deg etter en rangel, så er det bare du selv som oppfatter det slik. Om det bare er en du dater, eller om det er kjæresten din du oppsøker, kan han oppdage en side ved deg han ikke setter særlig pris på (hei gutter; husker dere hun som var så full at hun sovnet etter å ha sugd meg?).

 

3) Spør aldri om den er inne.

Det finnes jenter som faktisk spør om dette. Men dette er den beste måten å fortelle en gutt på at han har en mikroskopisk bakterie av en penis – uten å si det direkte. For hvis han er inne, og du ikke føler det, så er dette den ultimate fornærmelse (husk at mange gutter ønsker å tro at de har et enormt utstyr). I tillegg antyder du med spørsmålet at han ikke har et fnugg av peiling på hva som egentlig foregår, og hvor han skal stikke inn utstyret sitt. Med andre ord; det finnes ingen mer effektiv metode å ødelegge sengehyggen på.

 

4) Ikke tro på ham når han sier “slapp av, jeg tar den ut før det går for meg”.

Hvor mange jenter har ikke hørt denne? Å trekke seg ut før det smeller, er den eldste form for prevensjon. Men, ikke noe mannlig individ klarer å praktisere dette skikkelig – og definitivt ikke hvis det også er alkohol med i bildet. Dette er en kamp mot Moder Natur, som mannen er dømt til å tape. Ulykker skjer, og ved siden av å bli uønsket gravid, øker du sjansene for å pådra deg diverse kjønnsykdommer når dere ikke bruker kondom.

 

5) Avslør aldri hvor mange du faktisk har hatt sex med.

Det finnes absolutt ingen fordeler ved å dele denne type informasjon – uansett hvor mye du elsker kjæresten din eller hvor lenge dere har vært sammen. Du oppnår bare å skape fordømmelse, sjalusi og spekulasjoner i forholdet.

 

Kilde: handbag.com

 

4 comments

  1. Reagerte litt på nr 5, jeg… Skal man lyve om hvor mange sexpartnere man har hatt? Det har endel å si om man har hatt sex med 1 eller 15 stk. Synes ikke man skal lyve i forholdet heller – man skal kunne stole på det kjæresten, eller en sexpartner, sier.

  2. Om en mann ikke takler om en dame har hatt sex med (la oss si) flere enn han, så er det hans mentale barriere. Selvfølgelig er det sånn at du skjemmes så går det an å pynte på ting til du har «halt inn» storfisken for å så fortelle mere etterhvert. Men man skal vel være ærlig i et forhold…??

  3. Dette var vel noe av det dummeste…. Baserer du fordholdet ditt på dette, tror jeg ikke du kommer så langt. Man behøver selvfølgelig ikke å fortelle om ALT og alle på første daten, men ingenting skal være nødvendig å holde sjult i lengden. Nei, ærlighet er alfa omega!

    1. Det er helt klart at man bør være ærlig i et forhold, men poenget her er man kan godt holde tilbake noe i begynnelsen og ikke fyre av alt duhar opplevd på de første datene 🙂 Ærlighet varer lengst! God jul! Hilsen Maria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *