Inspirasjon

Size matters?

 

I følge en ny forskingsstudie har skotske forskere funnet at sannsynligheten for gjentatte vaginalorgasmer hos kvinner har en sammenheng med lang penis hos mannen.

 

Nettundersøkelsen tok for seg 323 kvinners seksualliv den siste måneden hvor de blant annet ble spurt om hvor ofte de hadde sex, hva slags sex og hvor mange orgasmer de fikk.  I tillegg måtte kvinnene oppgi partners penislengde og hvor godt de likte penetreringssex.

 

Studien viser at vaginalorgasmer ser til å være utviklet som en del av kvinners partnervalgsystem der lengre peniser blir foretrukket til en viss grad. Det samme gjald ikke for klitorisorgasmer.

 

Så kanskje har mannens penisstørrelse har noe å si for enkelte kvinner, men fortvil ikke av den grunn. De fleste kvinner får orgasme kun ved klitorisstimulering, og da er ikke størrelsen på penis et så stort faktum.  Uansett bugner av hjelpemidler hos oss hvis du føler at du trenger det lille ekstra.

 

Penisforlengere

Om du har lyst til å gi ”det lille ekstra” under samleiet kan en penisforlenger være løsningen. I tillegg til å gi ekstra lengde til din penis vil de også gjøre sitt til at du holder ut litt lenger da de har en viss følelsesdempende effekt…

 

Se alle våre penisforlengere her!

 

Likevel trenger altså de fleste jenter trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme og hva er vel bedre enn en liten leke man kan ha mellom seg og partneren? Overrask partneren din med en liten vibrator som gir heftige resultater.

 

Her har vi samlet alle klitorisvibratorene slik at du enkelt kan finne en favoritt eller to!

 

 

Kilde: (Journal of Sexual Medicine)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *