Inspirasjon

S&M-feber!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KdS6HFQ_LUc&w=560&h=315]

 

Fifty Shades of Grey-bølgen har nå nådd Norge og allerede merker vi større etterspørsel etter bondageutstyr. I Storbritannia har salget av frekke leker steget med 130 prosent og det ser ikke ut til at nordmenn har tenkt til å være noe dårligere. Frekke leker har solgt såpass mye at flere leverandører faktisk er tomme.

 

Siden frekke leker har blitt såpass populære har vi laget en egen kategori med utstyr fra bøkene, så du enkelt finner frem om det du som resten av verden blir fristet av bøkene.

 

Fifty Shades of Grey-utstyr!

 

Kjøp boken her!

 

De to neste bøkene

Bøkene har fått mye omtale i media og man venter både babyboom og mer og bedre sex i de norske hjem. Den første boken i trilogien ble utgitt på norsk forrige uke og de to neste kommer i henholdsvis sent september og tidlig november. Klarer du ikke vente kan du allerede lese hele trilogien på engelsk.

 

Film

Er du ikke en lesehest trenger du ikke fortvile, for 20. september lanseres filmen Fifty Shades of Grey. Vi har allerede sett traileren og den ser veldig lovende ut. Under kan du se soft-versjonen, mens du gleder deg til filmen kommer til salgs i nettbutikken.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=tAalfHykqHY&w=560&h=315]

1 thought on “S&M-feber!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *