Bilde: Colourbox

 

Det blir bare deg og ham, og en deilig sandstrand hvor dere skal gå hånd i hånd inn i solnedgangen. Det er i hvert fall planen. Så kommer overraskelsen ingen av dere var forberedt på: Dere har ulike forventninger til ferien!
En undersøkelse gjengitt på nettstedet sofeminine.co.uk viste at på en slik kjærlighetsferie ender seks av ti par opp med å krangle. Dette vil dere jo unngå, så her er rådene fra nettstedet for hvordan dere får en best mulig ferie sammen.

 

SLIK GJØR DU:

1) Avklar hvilke forventninger dere har til ferien på forhånd, slik at dere ikke blir stående å diskutere om dere skal på grottevandring eller mopedsafari hver gang dere skal ta et valg. Finn rett tidspunkt for planleggingen, gjerne over en koselig middag.

 

2) Lær dere å ikke være så tilgjengelige. Det er ikke nødvendig å snakke med jobben fire ganger per dag, det er fryktelig irriterende for den andre. Så skru av telefonen.

 

3) Snakk sammen, men ikke gå inn på de dype alvorlige spørsmålene, som kan legge en demper på ferien. Da kan dere havne i et hjørne og være fanget der resten av ferien.

 

4) Prøv å være i feriemodus, alt er greit, det er ingens feil om det regner, ta det med et smil. Ikke klag, han kan ikke noe for at du har fått myggstikk.

 

5) Gi hverandre pusterom i ferien. Ellers har dere masse tid fra hverandre, og nå skal dere være sammen 24 timer i døgnet. Ta en liten pause, shop alene, kjøp en avis, se på båter.

 

6) Gjør så mye dere kan ut av intimiteten deres. Dere er avslappet, brune, utsovet og har masse energi til sex. Prøv ut ting dere har hatt lyst til, kos med hverandre, og nyt feien. Kanskje bør Kondomeriets reisevibrator være med på turen?

 

 

Bilde: Colourbox

Kilde: sofeminine.co.uk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *