[youtube http://www.youtube.com/watch?v=j4eqIV-XMnA&w=560&h=315]

 

30 % avslag på Kondomeriet

I forbindelse med Kondomeriets arrangement på Ski kino har flere av Kondomeriets butikker kastet seg på og gir 30 % avslag til alle med kinobilletter fra premieredagen. I tillegg til storfilmen Magic Mike gjelder dette tilbudet også for deg med premierebilletter fra premierefilmen Ted.

 

Ta med deg kinobilletten i følgende av Kondomeriets butikker: Bodø, Karl Johan, Strømmen Storsenter, Trondheim og Tromsø. På Ski Storsenter gjelder rabatten kun rett etter kinovisningen på premieredagen 20.juli 2012.

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VxKfC77XAp8&w=560&h=315]

 

MAGIC MIKE-KONKURRANSE!

Nå har du sjansen til å vinne ditt eget Magic Mike-kit bestående av:

–       2 stk vibratorer fra Kondomeriet – We-vibe 2 og en sommervibrator.

–       Steven Soderbergh – DVD-pakke med 6 filmer

–       2 kinobilletter til Magic Mike

 

 

Kjekkasen Mike nyter stor suksess som hovedattraksjon ved en av byens kuleste strippeklubber. Han knytter til seg nykommeren The Kid for å lære ham hvordan også han kan nyte godt av livet Mike er vant med: det å feste, sjekke damer, samt lettjente penger.Men under den overfladiske livsførselen skjuler det seg en gutt som har større drømmer, finne kjærligheten som varer lengre enn til før frokost og å skape sin egen fremtid basert på annet enn dansing.

 

Det eneste vi trenger fra deg er svar på følgende spørsmål:

Hvem spiller rollen som Magic Mike?

a) Matthew McConaughey

b) Alex Pettyfer

c) Channing Tatum

 

Send svar, navn, adresse og alder til konkurranse@kondomeriet.no

 

Vinneren trekkes på premieredagen fredag 20.juli 2012.

 

1 comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *