Vi gjentar suksessen. Førstkommende fredag inviterer vi til sommerens happening i Ski. I samarbeid med Kondomeriet, Ski kino og Krydder restaurant blir dette en fantastisk helaften med kinopremiere både for han og henne.

 

Jentene skal få se sexy gutter som svinger seg i storfilmen Magic Mike. I tillegg blir det servert sushi og goodiebag til alle. Mens guttene får se den hysterisk morsomme filmen Ted som er laget av skaperne bak Family guy. Her blir det grilling og goodiebag til alle. Siden vi i Kondomeriet er velig stolte av vår nye butikk på Ski Storsenter, kliner vi til med 30 % avslag til alle med kinobillett rett etter filmen. I tillegg har Krydder satt ned aldersgrensen, som vanligvis er 23, til 18. Her blir det DJ og afterparty hele kvelden!

 

Dette er en perfekt anledning til å komme seg opp av sofaen i det grå sommerværet. Ferien trenger ikke være trist selv om været ikke innfrir. For på Kondomeriet er det alltid dampende het sommertemperatur, og vi har selvsagt alt du trenger for å få det hett på hjemmebane også.

 

Ta med både gutte- og jentegjengen på en fortryllende kveld!

 

Kjøp billetter her!

 

Se filmtrailerne under:

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=j4eqIV-XMnA&w=560&h=315]

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VxKfC77XAp8&w=560&h=315]

3 comments

    1. Hei hei! Denne eventen er først og fremst på Ski denne gangen, men butikken i Trondheim har kastet seg på og gir alle med billett fra kinopremieren på Magic Mike og Ted hele 30 % avslag t.o.m tirsdag 24.juli. Husk å ta vare på billetten slik at du kan vise den i kassen hos Kondomeriet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *