Denne ukens produkttest, er både hyggelig å lese i tillegg til at den er infomativ:

 

Etter litt prat med medarbeiderene på Kondomeriet, bestemte vi oss egentlig først for å kjøpe denne til et vennepar, men siden vi ikke hadde testet den, ble det til at vi tok den selv.

 

«Siden den er laget av silikon, vil den ikke «gli ut» eller forsvinne inn i huden som en fuktighetskrem, noe som gjør at det forblir fuktig veldig lenge. Den er faktisk veldig god. Ingen duft, eller noe annet «avslørende» med den egentlig. I dusjen fungeren den veldig bra, så lenge du ikke smører den inn med både vann OG såpe.

 

Flasken er veldig fin, og har ikke et slikt «billig» preg over seg, for å si det slik. Denne bør stå et sted. Hvis den ligger, er det en sjangs for at korken lekker, eller at noe renner ut. Men alt i alt, et veldig flott produkt. PS: Vi kjøpte en ny flaske til paret som egentlig skulle få den. Passer veldig bra til solo-action og duo-action med leketøy i tillegg.»

– Gutten og Piken

 

Luksus Silikonglid

 

Hvis du også vil prøve Luksus Silikonglid, da kan du klikke her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *