Inspirasjon

I kveld er det Sexhour – slik feirer du den!

 

Sex Hour – En sikker sak!

Tre på kondomet og nyt sikker sex. Vis at du bryr deg om sikker sex ved å delta på «Sex hour» i kveld klokken 20.30. Kondomeriet støtter selvsagt RFSU sin kampanje, og håper alle feirer heftig i kveld.

 

I forbindelse med kampanjen landserer RFSU det nye kondomet, True Feeling som har fått strålende tilbakemeldinger fra Kondomeriets kunder. Og som en av våre testere sa, «Det er ikke uten grunn kondomet heter «True Feeling – like wearing nothing»

 

Nordmenn er dårligst!

Vi liker ikke å være dårlig, men i følge Folkehelseinstituttet og kondommerket RFSU så er vi på latsiden når det gjelder bruk av sikker sex. I fjor ble det nemlig registrert 22 530 tilfeller med Klamydia. RFSU har dessuten tall som forteller at vi er dårligere enn våre kjære naboland på å bruke kondom.

 

Blant nordmenn i alderen 20–35 år så mener halvparten at de ikke trenger sikker sex, så lenge personen er en venn, bekjent eller en man stoler på. 6 av 10 mener at man kan ta for gitt at den andre har en form for prevensjon, dersom det ikke blir tatt opp. Like mange forklarer at de heller har sex uten sikkerhet, fremfor å ta opp spørsmålet.

 

Ta grep i kveld!

Nå er det på tide at vi blir best på å beskytte oss, så ta grep i kveld. Tre på og nyt Sexhour fra 20.30 – 21.30. Da rekker du deilig massasje til forspill med en heftig avslutning.

 

Skal du ha sex i dag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *