Ukentlig skal vi nå dele produktester med dere, her på bloggen. Vi syntes denne testen var inspirende:

 

Falt helt for det kule designet…

«Den er helt nydelig! Det at både G-punkt og klitoris blir stimulert på en gang, er helt fantastisk. Den har 5 forskjellige vibreringsnivåer og 3 pulserende. Den skal også være vanntett 🙂 Den bruker ikke batterier, men lader i den søte esken den kommer i.

Syntes den treffer g-punktet helt perfekt, og jeg kunne ikke gjort et bedre kjøp.

Syntes alle burde kjøpe den, og syntes det er bra vibrasjon. Jeg synes nesten det blir for mye på nivå 5, så det bruker jeg nesten aldri. Men det er helt fantastisk at jeg kan slå på svak pulserende når jeg har kommet :p Det føles så himmelsk godt. Så alle der ute, KJØP DEN. Love from me»

– Camilla M

 

Delight g-punktsvibrator

 

Ble du også inspirert – da kan du kjøpe Delight g-punktsvibrator her!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *