Inspirasjon

Tid for utdrikningslag og bryllupsgaver?

Den hvite, elegante kjolen som hun drømmer om fra hun var liten… Lange kvelder med planlegging, avtaler, prøvesmaking og hastetrening. En lang og deilig middag, vals, kaker, noe nytt, gammelt og lånt. Endelig er de forlovede ferdig med planleggingen til bryllupet (eller, blir hun noen sinne ferdig med planleggingen?) og den store dagen står for tur. Foruten en ting… Gaver og enda mer planlegging. Er bryllupsnatten tilrettelagt, har dere alt dere trenger? Kanskje du er brudens venninne og ikke enda har kjøpt gave?

 

Her kommer redningen:

Enten du er brud, brudgom eller venn av de forlovede, så er gavesettet vi nå presenterer, perfekt for bryllupsnatta og den romantiske bryllupsreisa! White Wedding sett inneholder spennende og erotiske leker som paret kan nyte sammen på den store natta, og som de kan fortsette å nyte videre, på sin reise sammen i ekteskapet.

 

White Wedding sett inneholder:

En delikat vibrator, med et mykt og behagelig trekk for ekstra nytelse. Erotiske terninger som kan berike kjærlighetslivet på en morsom, søt og romantisk måte. Du vet aldri hva neste trekk blir… Den inneholder bind for øyne, slik at man kan sette sin lit i partnerens hender og gi fra seg kontrollen på en pirrende måte. Sjekkhefte med gavekuponger, så dere kan gi hverandre deilige ønsker… Hun får vaginakuler slik at hun videre kan trene underlivsmusklene. Slik kan deilig sex, bli enda bedre for begge.

 

Pakken inneholder også analkuler og penisring for maksimal effekt! Til slutt kan vi stolt fortelle at paret vil få deilige oljer for intime massasjestunder samt glid og rensemiddel. La dere rive med og kjenn på kjærligheten. Si ja, til kjærlighet og romantikk med White Wedding sett, en herlig bryllupspakke! Love is in the air!

 

Kjøp settet her!

Image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *