Sex Hour 2012 er like rundt hjørnet. Sett av en time, tre på kondomet og nyt sex den 21 juni klokken 20.30…

 

Delta i Kondomeriets morsomme konkurranse og vinn en pakke med nyheten RFSU True Feeling. Dette kondomet er sensasjonelt tynt og gir deg en optimal nær-huden-opplevelse. Det eneste du trenger å gjøre, er å sende inn ditt beste kondomminne. Del et fint minne om en gang du brukte kondom og send inn!

 

Dette må du gjøre:

Send inn historien om ditt beste kondomminne samt adresse og alder, til konkurranse@kondomeriet.no

 

(Konkurransen varer fra 1 juni til søndag 10 juni)

 

PS. Kanskje blir akkurat din historie delt på Kondomeriets blogg?

 

Bilde: Coloubox

Ha sikker sex for en god sak!

Sex Hour er en flott kampanje fra RFSU som synliggjør folks evne og vilje til å stå sammen for sikker sex. I likhet med RFSU, råder Kondomeriet deg til å støtte opp og bruke kondom for sikker sex. Dette er dagen dere kan stå sammen og vise deres støtte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *