Hvis du onanerer, så lærer du din kropp å kjenne – naturlig nok. Onani fører som regel til orgasme. En orgasme er en fantastisk følelse som er med på å sende lykkesignaler til hjernen. Den gir deg energi og er sunn for kroppen. I det store bildet kan vi faktisk si at orgasmen kan gjøre deg mer lykkelig. Derfor er det veldig viktig at man ikke skjemmes over kroppen sin og ser på sex som «tabu». Sex er ikke tabu, sex er helt naturlig.

 

Dermed bør man onanere. At man begynner å onanere er ikke synonymt med at man er klar for å ha sex med andre, langt i fra.  Folk onanerer stort sett gjennom store deler av livet. For unge mennesker er onani startsfasen på det som en dag skal resultere i et sunt sex- og samliv.

 

Altfor mange der ute vet for lite om sin egen kropp og av den grunn drar de ikke samme nytte ut av sex. Sex er deilig og sex kan gi han og henne en orgasme. En myte om at orgasmen ikke er viktig, er som nevnt, en myte. Den er det. For henne finnes det flere måter å få en orgasme på. Det skjer ofte ved stimuli av klitoris. Dermed blir det viktig å inkludere klitoris under samleie. I tillegg kan hun «komme» vaginalt ved stimulering av G-punktet.

 

For å dra mest mulig nytte ut av sexlivet i fremtiden, bør man kjenne sin kropp. Man bør vite hva som er deilig og hva som skal til for at det deilige skal skje. Dette kan man fint gjøre på egenhånd. Det gjør en rustet for sexlivet senere. Samtidig er det sunt som jeg nevnte, å onanere. Det gir deg energi, økt konsentrasjon og ikke minst, bedrer immunforsvaret.

3 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *