2 comments

  1. Hvorfor ikke lage penisring som faktisk de med stor penis kan få på seg ?? Uten å «drepe» «jr» ? Har prøvt men de blir altfor ubehagelige og trange rundt,hvis vi i det hele tatt har fått dem «litt» på….

    1. Heisan Liv. Ereksjonsringer er konstruert for å klemme godt rundt penis, dette er for å holde blodet ute i svamplegemet og gjøre ereksjonen hardere og mer utholden. Enkelte ringer er små, mens andre er større og mer fleksible. Om dere ønsker å prøve en større variant kan vi anbefale Stud Erekjonsringer, disse er svært fleksible og passer også større størrelser. Av penisringer med vibrasjon er Double Fun alternativet for dere. Ha en flott dag videre, hilsen Beate (Nettbutikksjef).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *