Jeg elsker Sex og Singelliv. Samantha. Og Carrie. Og Charlotte. Og Miranda. Uansett… Grunnen til at jeg tar opp Sex og Singelliv, er enkel. Jeg så en episode forleden, den handlet om Miranda og en kar hun datet. Etter hvert mistet hun interessen og trakk seg unna. En stund senere kontaktet han henne på nytt, men hun nølte.

 

Venninnene skjønte ingenting, han var jo så kjekk og hyggelig! Saken var den at Miranda hadde faket orgasme med han hver eneste gang de hadde hatt sex. Hun tenkte at «denne gangen, denne gangen får jeg en ekte orgasme». Men orgasmen uteble. Han visste rett og slett ikke hva han holdt på med. Selv trodde han at han var verdensmester, siden alle jentene han hadde vært med, hadde hylt av glede i sin oscar-performance av et skuespill.

 

Miranda fikk tenkt litt og fant ut at hun hadde vært urettferdig mot han. Det var tross alt hun selv som faket. Da tror han at det han gjør er bra og naturlig nok, fortsetter med det. Hun bestemte seg for å prøve igjen, men denne gangen var hun ærlig. Det viste seg at karen trodde klitoris lå et helt annet sted enn der den lå.

 

Skjønner dere hvor jeg vil med dette? Kommuniser! Man bør sette seg inn i hvordan jentenes underliv fungerer, det samme med guttenes. Vi er forskjellige, tenner på ulike ting og varierer i størrelse og fasong. Dermed blir det vanskelig å påstå at «den» eller «den» stillingen fungerer optimalt til en hver tid. Selv om noe fungerte kjempebra med den forrige partneren, betyr ikke det at det vil fungere like bra med en annen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *