Jenter og gutter, det finnes noe som heter harde fakta. Vi kan velge å ignorere dem. Eller vi kan se på dem, ta dem inn over oss og kanskje til og med lære noe.

 

1: Jenter faker, oftere enn man tror. De faker med og uten kjæreste. I aller høyeste grad forekommer tilfellet oftest når man har tilfeldig sex etter en kveld på byen. Det er kanskje ikke hensiktsmessig å basere sin seksuelle erfaring kun på One Night Stands. Jo, du har riktignok sex… Men siden dere antakelig ikke kjenner hverandre godt og i tillegg sikkert har drukket alkohol, så er sannsynligheten stor for at… Det kunne blitt bedre, hvis du skjønner?

 

Jenter sier de sjeldent kommer på natta når de blir med en hjem. Om morgenen derimot, hvis de selv får tid til å bli tent, da kommer de lettere. Ganske logisk siden de da er mer edru og har rukket å bli seksuelt opphisset. Husk, det tar mellom 15-30 minutter for en jente å bli tent. Uten glidemiddel og uten tenning, kan det bli ganske tørt og faktisk ubehagelig for jenta. I tillegg kan det være greit å huske at selv om alkohol kanskje gjør deg «tøffere», tar det også bort en del av følsomheten din.

 

2: Gutten gjør mot jenta det han ønsker hun skal gjøre mot ham. Det samme gjelder motsatt vei. Ironisk ettersom jenter og gutter tenner på forskjellige ting og i ulikt tempo.

 

Et tilfeldig eksempel: Gutten begynner å masturbere foran jenta, enten før eller midt i sexøkten.  Selv ønsker han at jenta skal ta på seg selv, da det hadde tent han skikkelig. Resultatet blir likevel at han masturberer og hun sier fine ting til han. Selv har hun forbeholdt seg retten til å bruke hendene på han, ikke seg selv. Jenta går på det følelsesmessige plan, er emosjonell og lar dette falle over på gutten. Dette er hennes måte å vise at hun er tent på og selv ønsker hun å se samme reaksjon fra han. Er ikke dette irriterende? Derfor er det ekstremt viktig å kommunisere med sexpartneren sin. «Hva er det som egentlig tenner deg?»» Hva kan jeg gjøre?»» Jeg liker det godt dersom du…»

 

3: Jenter er mer følsomme på utsiden enn innsiden. De aller fleste er det. Hvis dere går til siste fase for tidlig, er det sannsynlig at jenta ikke drar samme nytte av sexen som gutten – dessverre. Det er ikke alltid slik, selvsagt ikke! Likevel, det er som oftest slik. Jenter trenger stimuli på klitoris! Husk det gutter. Bruk tid på å ta på hverandre og ikke undervurder oralsex. Slik rekker jenta å bli tent og våt og kanskje til og med komme!

 

4: Hvorfor i alle dager slutter gutten med sex bare fordi han selv får utløsning? Veldig ofte er det slik. Veldig ofte er gutter og jenter av den oppfatning at når gutten er ferdig,… Ja, da er de ferdig. Her igjen ser vi hvordan forskjellene på gutter og jenter har noe å si for sex. Hjernen sender signaler til gutten om at «nå er jobben gjort».  Hvis vi ser på oss selv som dyr så er det enkelt å forstå. Man parrer seg for å få et avkom. Når jobben er gjort, ja, da er den det.

 

Likevel er ikke dette en unnskyldning. Jentene ligger der, tent som bare det. Siden gutten har kommet, da skal de stoppe? Selv om gutten ofte er overfølsom etter en utløsning, er det mye han kan gjøre for jenta utenom samleie. Han kan for eksempel bruker fingrene sine og munnen.

 

5: Det er helt vanlig at jenter blir seksuelt opphisset når de har perioden sin. I tillegg kan sex ha en smertelindrende effekt da orgasmen skiller ut endorfiner («kroppens eget morfin»).

3 comments

 1. Punkt 2: Desverre er ikke alle jenter like flink til å si hva de liker. Når jg spør hva de liker får jeg ofte svar som «Vet ikke», «Bare prøv deg fram», «Bare fortsett med det du gjør du», «Umm.. Hva liker du?»
  Punkt 4: Ta det fra noen som ikke har kommet under samleie på flere år. Når jenter er ferdig så er de ferdige de også. Ikke noe runking eller suging fordi musa er for øm, eller de ikke årker å komme mer.

  1. Må nokk ikke ta alle under samme kam her, kjæresten min er veldig flink til å fortsette hvis han har kommet, og kommer jeg før han fortsetter vi til han kommer, og gjærne litt til… 3-4 orgasmer til…
   Ja jenter det er appsålutt mulig å få 5-7 orgasmer under samleie…. Hvis du kjenner deg selv og partneren din klarer å holde ut 😛

   1. Hei hei! Det er helt klart at denne artikkelen ikke gjelder for alle, og det er flott at du er heldig med din partner. Likevel syns vi det er viktig å sette fokus på kommunikasjon i forholdet siden hvert enkelt forhold er forskjellig. Og ofte må man sette ting litt på spissen for å få en diskusjon eller reaksjon 🙂 Ha en strålende dag 🙂 Hilsen Maria

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *