Inspirasjon

Ny i Kondomeriet: Oj, visste du at…

Jeg føler meg litt teit noen ganger. Etter en liten periode på kondomeriet har jeg flere spørsmål enn før jeg begynte. Jeg trodde jeg hadde skikkelig peil jeg, på dette med sex og kropp. Trodde jeg visste om alle mulige former for orgasme, hvordan klitoris fungerte, om alle typer sexleketøy, om han, om henne, om stillinger, om G-punkt og P-punkt og you name it. Først nå vet jeg at klitoris er mer en den lille tuppen foran, øverst ved kjønnsleppene. Klitoris er mye mer enn det, den er 12 cm. 12 cm! Den kan bli stimulert innenfra også. «Visste du ikke det?», tenker du sikkert nå. Nei, gjorde ikke det gitt.

 

Først nå vet jeg hvor P-punktet til menn ligger. Før tenkte jeg at det holdt å vite at det var i anus et sted. Ante ikke hvor langt inn eller på hvilken «vegg». Først nå vet jeg at det er minst like mange heterofile, som homofile, som har analsex. Først nå vet jeg at et gjennomsnittlig samleie varer mellom 3-8 minutter. Før ville jeg sikkert svart ca. kvarter. Først nå vet jeg at det tar mellom 15-30 minutter for kvinnen å bli seksuelt opphisset, mens det for menn tar… Ingenting. Først nå forstår jeg på ordentlig de fordeler glidemiddel kan gi, hvorfor det er viktig og hvilke typer glidemidler som finnes. For ikke å snakke om orgasmekremer!  Først nå vet jeg… Nå skal jeg ikke gjøre meg selv dummere enn det jeg er. Velger å stoppe her.

 

Det er veldig spennende å lære om dette. Et helt hav med opplysninger og muligheter står fremfor meg og jeg kan ta til meg alt jeg ønsker å lære. Jeg håper andre der ute som ikke har tittet inn i denne verden enda, gjør det. Det kan føre til store positive forandringer for deg som menneske. Virkelig. Jeg håper vi kan legge janteloven og fordommer bak oss og godta ting som de er. Vi er seksuelle vesener som trenger seksuell stimuli i hverdagen. Vi trenger sex. Det er bevist. Man blir mindre stresset, bedrer immunforsvaret og utløser endorfiner, som gir en slags lykkerus. Folk som lever i en hektisk hverdag, kan absolutt få positive fordeler ved å utforske sin egen kropp på nytt, lære om sex på nytt og hvordan man kan nyte det på best mulig måte. For folkens, den undervisningen vi får på skolen er ikke akkurat noe å rope hurra for.

Bilde: Colourbox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *