Inspirasjon

Blir man født homofil?

Dette er et omdiskutert tema. Flere i dag stiller spørsmålet: Trenger man egentlig et svar? Trenger man i dagens Norge på noen som helst måte å forklare eller legitimere at et menneske er homofilt?

 

Ved å diskutere slike spørsmål, åpner man dører der tonnevis med holdninger og nye spørsmål venter. I den ene døren kan det for eksempel stå: Dersom man ikke født slik… Nei, da kan vi heller ikke godta det. Derfor har det gjennom de siste tiår blitt gjort mye forskning for enten å finne ut, bevise eller motbevise om man er født homofil. Forskerne har vi ikke funnet et konkret svar. Noen mener det ene, noen mener det andre.

 

Her i Kondomeriet spiller det ingen rolle om du er født slik eller ikke, og du er hjertelig velkommen til oss enten du er heterofil, homofil eller bifil. Det viktigste for oss er at du har det bra med deg selv og dine følelser.

Bilde: Colourbox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *