Denne gangen har man funnet G-punktet til kvinnen gjennom obduksjon. Ikke så lekkert, men definitivt interessant!

 

Et par år tilbake var debatten om G-punktet het og meningene var mange. Man kan spørre seg hvorvidt det er vesentlig å vite om kvinnens G-punkt. Fakta er uansett fakta, noen jenter får orgasme vaginalt, andre får det ikke. Dette endrer seg ikke dersom G-punktet blir bevist igjen og igjen. Samtidig kan beviset være med på å bevisstgjøre mennesker slik at noen som vanligvis ikke får denne G-punktsorgasmen, nå endelig kan få det. Dermed blir dette verdt å ta en titt videre på.

 

Ved instituttet for gynekologi i St. Petersburg har Adam ostrzenski dissekert den fremre vegg av skjeden til en 83 år gammel kvinne. Han mener at han fant G-punktet, en avgrenset sekkformasjon på den fremre veggen av skjeden.  Det hele beskrives i detalj med punktlige avgrensninger: 8,1 millimeter i lengde, 3,6 millimeter i bredde og til slutt 0,4 millimeter i høyde.

 

Ostrzenski mente at forlengelsen av G-punktet under overflaten var elastisk og hadde sterkt bindevev over seg, hvor det i tillegg hadde potensiale til å få ereksjon. Han mener at dette bekrefter den anatomiske delen, noe som kan føre til økt forståelse samt en økt seksuell nytelse for kvinnen.

 

Denne forskningen møtte riktignok skepsis fra andre fagfolk. Noen mener at det blir feil å bevise en kvinnens G-punkt så lenge hun ikke en gang kan bekrefte at området opplevdes som følsomt.

 

Flere kvinner hevder selv å ha funnet G-punktet, samtidig som andre ikke har vært i nærheten. Dermed mener enkelte forskere at det er opplevelsen til kvinnen som bør stå i fokus, ikke den anatomiske delen.

Bilde: Colourbox

 

Forskning.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *