Jeg er ny her i Kondomeriet.

 

Jeg skal jobbe som webmedarbeider og jeg gleder meg masse. Folka her er jo helt konge! Det kommer til å bli utfordrende, men jeg er et nysgjerrig vesen som elsker å lære.

 

Jeg er utdannet lærer… Vet det, dette er ingen lærerjobb. Likevel, jeg forteller meg selv og mine kollegaer at lærerutdanningen kommer til å hjelpe meg i denne jobben. Jeg skal jo være informativ og bruke mine pedagogiske evner til å se hvert enkelt individ. Her skal det legges til rette slik at alle og en hver føler seg inkludert. Her skal alle få utbytte av mine informative innlegg. Husk, vi er alle unike og dette må vi se på som en gave. Jeg formoder alle pedagogiske sjeler der ute nikker fornøyd nå?

 

Jeg hadde utrolig lyst på denne jobben og er veldig fornøyd, og ikke minst stolt over å få være en del av et fantastisk team. Her på bloggen vil du ukentlig få lese om mine møter med en ny og spennende verden (Kondomeriet-verden). For i likhet med mange andre der ute har jeg tusen spørsmål og mye er helt nytt for meg. Derfor er planen og ta deg med på en reise gjennom en nybegynners øyne.

 

Så, hva er det man sier? Snurr film!

Kondomeriets nye webmedarbeider!

 

4 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *