Inspirasjon

Leserhistorier: Mitt første kyss – del 2

Lesernes historier om sitt første kyss er svært populære og det er tydelig at å lese om andres erfaring er veldig gøy. Derfor kommer nå del 2 i mitt første kyss!

 

Mitt første kyss, hvis jeg ser bort ifra alle kyss i barndommen, på barneskolen med småkjærestene og under leker som «kyss, klapp eller klem», så var mitt første da jeg hadde fått meg den første «ordentlige» kjæreste, i begynnelsen av åttendeklasse. I løpet av de første to ukene ble det mye helt vanlige kyss fram, men det «ordentlige», som til min store forskrekkelse ikke var som forventet, kom etter et par uker.

Vi skulle si adjø og natta etter en fin dag sammen, avsluttet med et kyss og helt uventet, ut av det blå, kom det en tunge pressende inn i munnen min. Jeg, som kysset med lukket munn og ikke tenkte at noe annet kunne hende (hallo, jeg hadde jo aldri gjort dette før!!), ble så forskrekket at jeg skvatt til. Den tunga bare trengte seg inn i munnen (og ut fra hvordan det kjentes så tror jeg muligens ikke at han heller hadde gjort det før), og var så hard.

Jeg ble i grunn stum av forskrekkelse og tok farvel for dagen. Tankene surret litt, hva var da dette for noe? Var det slik det skulle kjennes ut? To dager etter da vi møttes igjen var det heldigvis helt som før, ikke noe pinlig stillhet eller noe, tror heldigvis det bare var jeg som hadde synes at dette ble litt pinlig ekkelt. Kyssene denne dagen ble heldigvis bedre, jeg var forberedt på at det kunne bli mere tunge (noe det ble) og det gikk helt plankefritt! Herlige kyss i ettertid, men det første ble fiasko!

 

Tonje (21)

 

 

Mitt første kyss var på gutterommet til han jeg var så forelsket i. Så cheesy, mens vi hørte på Aerosmiths «I don’t wanna miss a thing». Et herlig minne!

 

Kristine (23)

 

 

Mitt første kyss var da jeg var 15 år. Jeg var på språkreise i England. På første trinn i en trapp på et diskotek fikk jeg mitt første kyss. Med en Italiener. Det hører med i historien at forholdet varte av og på i 5 år.

 

Karina (33)

 

 

Mitt første kyss fikk jeg faktisk ikke før jeg gikk i 1. klasse på videregående og det var egentlig ikke frivillig en gang. Jeg var på fest og så skulle en bekjent av meg kjøre meg hjem på mopeden. Plutselig stoppet han og snudde seg mot meg og sa jeg var mye penere med utslått hår (hadde langt hår i hestehale), så han «stjal» hårstrikken min og lente seg over meg og kyssa meg. Ble litt paff, for det første hadde jeg ikke forventet det, og for det andre pleide han å være med en venninne av meg, så jeg fikk veldig dårlig samvittighet. Han kjørte meg hjem uten mer klining og neste dag hang hårstrikken min på døra mi (bodde på internat). Heldigvis har det blitt mange kyss etter dette som både har vært frivillige og med folk jeg faktisk liker.

 

Camilla (34)

 

 

Vi var på tur og stoppet innom en lekeplass, husker jeg ble gelè i knærne og klarte så vidt å stå oppreist når vi endelig kysset!  Fantastisk førstekyss!:D Nå er jeg 24 år, og kan fremdeles huske mitt første kyss som om det var i går!

 

Vibeke (24)

 

 

Mitt første ordentlige kyss, hvis man kan kalle det det, var på ungdomsskolen. Altså 8. – 10. trinn. Jeg gikk i 8. Ny på ungdomsskolen, og gutter var jo bare helt midt i blinken! Det var en gutt som var interessert i meg, som var fra samme sted som meg. Jeg var vel interessert i han også, men siden det var en annen litt eldre gutt som viste interesse, skjønte jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre. Første gangen jeg var borti at flere likte meg samtidig, og i hvert fall når jeg likte begge to også! Herregud, ungdomsskolen.

Det var et slags klubbhus for de som går på ungdomsskolen, som man kan tilbringe fritiden sin et par dager i uken. Det var her dette skjedde! Begge guttene var der, og jeg var der. Samt et søskenbarn av meg, som virkelig kan det og erte søskenbarn. Jeg stod med han eldste av de to inne på «musikk-rommet», og vi styrte musikken. Han holdt rundt meg, og jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre! Jeg hadde jo ikke opplevd dette før! Så satt vi på en sang av Madrugada, dermed kom søskenbarnet mitt inn i rommet og sa; Dette er jo en ordentlig klinesang, da! Nå må dere kline!

Jeg tror jeg fikk helt sjokk, siden gutten bak meg tok tak i meg, og plasserte sine lepper på mine. HJELP, HVA SKJER?!?!? Det var det som foregikk inne i hodet mitt. Noe så kleint, aldri kyssa gutten, i tillegg var søskenbarnet mitt også tilstede! Tida gikk, og vi stod der med tungene inni kjeften på hverandre! Og jeg tenkte etter vi var «ferdig», er det SÅNN det er? Jeg vil aldri kline igjen!! Rettere sagt, ikke det jeg hadde trodd når det gjaldt klining. Og det har vist seg i ettertid at det faktisk ikke var sånn det skulle være, og takk gud for det!

Eilen (19)

 

 

Dette var mens jeg gikk på barneskolen. Jeg gikk i 6 klasse på en skole jeg trivdes kjempe godt på. Klassen jeg gikk i var bare helt fantastisk. I klassen hadde vi en gutt jeg likte godt. Om det var en stor forelskelse vet jeg ikke, siden jeg bare var 11 – 12 år. I så fall, vi var hos ei jente i klassen som skulle feire bursdagen sin. Alle sammen kom deriblant han jeg syns var utrolig søt. Etter at vi hadde spist, satte vi på musikk og vi begynte å danse. Når vi kom til den delen hvor vi skulle ha rolig dans, kommer han her bort til meg og lurte på om jeg ville danse med han. Å så klart sa jeg ja, det var ikke noe jeg heller ville. Så etter en stund, husker jeg at vi gikk ut på verandaen for og hente noe og drikke. Det hadde så vidt begynt og regne når vi hadde kommet ut. Plutselig kommer han bort og kysser meg midt på munnen. Noe som var utrolig sjokkerende for min del, i og med at jeg syns det virket kjempe rart. Nå i ettertid, smiler jeg bare ved tanken på dette

Lise

Bilde: Colourbox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *