Inspirasjon

«Den første gangen»

Endelig er kjæresten min og jeg klare for sex. Hva I all verden gjør jeg?

 

Kanskje er du en av dem som føler at ventetiden er over. Forholdet du er i er stabilt, trygt og godt og endelig er dere begge klare for sex. Skummelt eller spennende? Litt begge deler kanskje!

 

Uansett, det finnes muligens ingen manual eller oppskrift på hvordan man skal forberede seg til sex for første gang. Litt dumt eller? Jeg holdt av en fredagskveld og inviterte mine venner over for en helaften. Hovedtema for kvelden var rett og slett nybegynnersex! Sammen har vi laget en liste på hva man bør tenke på og hva man kan gjøre, for at det hele skal gå så «smooth» som mulig.

 

• Først av alt: Skal du ha sex, så må du ville det! Dette er det desidert viktigste punktet og nettopp derfor plasserte vi det øverst. Det holder ikke at kjæresten vil det, så lenge du ikke vil det.

 

• Den første du burde ha sex med er deg selv. Onaner.  Jenter, hører dere etter? Denne henvendelsen går spesielt til jentene! (De fleste gutter trenger ikke å bli fortalt at det er lurt å onanere) Bli kjent med kroppen! Hvordan skal en gutt vite hvordan han skal ta på deg, dersom du ikke vet det selv en gang?

 

• Finn riktig tid og sted å onanere på. Klasserommet og gymsalen er upassende. Særlig dersom det er midt i timen.

 

• Finn ut hva som føles godt og hvor det er godt. Bruk hendene og ta på egen kropp. Overalt. Vi har mange erogene soner, ikke bare «der nede».

 

•Vær stolt av kroppen din, den er unik. Fortell deg selv dette hver dag. Det finnes ikke stort verre enn å ha sex dersom man er ukomfortabel med egen kropp.

 

• Bruk et speil å se på deg selv. Se på underlivet ditt, klitoris, indre og ytre kjønnslepper, penis, testikler osv. Det kan være greit å vite hva partneren din kommer til. (Slik kan du i tillegg bedømme selv hvorvidt du liker det glattbarbert, frisert eller naturlig)

 

•Godta at første gang ikke blir perfekt. Litt knuffing og klomsing hører til. Se heller på det hele som sjarmerende.

 

• Når dere først er i gang, ta dere god tid. Dette er ingen hasteaktivitet! Lek og kjærtegn med hverandres kropp før hovedaktiviteten er i fokus. Ingen krise om du som gutt «kommer» under vorspielet. Er bare bra det. Da kan du velge å sette fokus på jenta en stund og la kroppen bli klar for «ny runde».

 

• Som jente kan du være forberedt på at det kommer til å gjøre litt vondt og at du kanskje vil blø. Som gutt bør du forstå foregående setning.

 

• Gutter, dere kan godt forberede dere på at selve dansen ikke vil vare så lenge. Det er helt normalt og det vil som oftest normalisere seg etter hvert som man har mer sex.

 

Bilde: Colourbox

 

PS: Du trenger kanskje ikke å ha tidenes mastruberingspause for så å hoppe rett i høyet med han/henne. Det kan lønne seg å onanere en del før du skal ha sex. Da er sannsynligheten for at du ikke «kommer» idet hun er i gang med kneppingen, litt større. Men bare litt.

 

Til slutt, husk at alle har vært jomfru en gang. Det finnes faktisk ingen på denne jord som ikke har vært jomfru. That`s a fact! Du er ikke alene om å være nervøs, småredd, nysgjerrig og spent på en gang. Legg bort bekymringene og slapp av. Alle har vært gjennom det og for de aller fleste så går det veldig bra.

Bilde: Colourbox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *